Taleworlds Ekibine sormak istedikleriniz var mı?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Acaba Warband,With Fire & Sword Hiç konsollar için çıkarmayı düşünüyorlarmı bunu çok merak ediyorum XBOX 360,Ps3 Hem daha geniş bir oyuncu kitlesine hitab ederler.Eklerseniz Sevinirim
 
kemikaze1234 said:
Sorular gönderileli çok oldu ama sorunun cevabını ben vereyim. Konsol için yeni bir motor olmadan oyun yapılmayacak diye biliyorum.

PS3, XBOX falan hikaye, bence olay Wii ve benzerleridir :cool:
açıkçası dört gözle bekliyorum fazla yaşlanmadan şöyle gerçekten tepişe tepişe oynayabilmeyi  :mrgreen:
 
S.a Arkadaslar Mount Blade 1.011 De Bayrak Nasıl Alıcaz Mesela Atıyorum Sargoth Sehrinin Gbi Bayrak Nasıl Alıcaz ? Yardım Lutfen :cry:
 
Soruyu yanlış yere yazmışsın ama yine de cevabını vereyim.Bayrak seçerken altta -sonraki sayfa- yazması lazım.Oradan bütün bayrakları görebilirsin değiştire değiştire.
 
Sorular gönderildi biliyorum ama bir soru sormak istiyorum.
TW Mount&Blade serisi hariç yeni bir proje düşünüyormu ?
 
acaba multi modlarına normal mountblade gibi herhangi bir ülkede komutan olarak veya asker rütbe atlayıp diyer oyuncularla savaşmak gibi veya diyer oyuncularla toplanıp bir yere  saldırmak gibi bir modu olcakmı?
 
Arkadaşlar tekrar belirteyim. Sorular TW ekibine ulaştı. Meşgul olduklarından bu proje askıya alındı. Ama uygun bir zamanda cevapları le birlikte konuyu güncelleyeceğim. O zamana kadar kilitliyorum.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom