Taleworlds Üyeleri Kimlerdir ?

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
-Üyeleri kışkırtıp gereksiz tartışmalara sebep olabilecek mesaj içeriği silindi KPT-

dalai.jpg

Bunu uyarmayıp, bu konudan muhtemelen bana ceza kesecek olan moderasyona en derinden gelen sevgilerimle .

yorgun'un ban fetişisti olduğu ve fatih terim ingilizcesine sahip olduğu da eklenmeli. malum zamanın da tanıtma fırsatı buldurdu kendini =)

Deahran: 17 yaşında, erkek. Zamanında Caravan olarak buraya gelmiş, ve her cümle sonuna üç nokta koymasının yanısıra sürekli isim değiştirmeleriyle ünlenmiştir. Hatta bir ara "More name changes than Prince" diye bir custom tag de almıştır. Gitara başlamasını pop(o)mundo adlı oyuna borçlu olan arkadaş Türkçe Forumda yönetim fetret devrine girdiği zamanlar moderatörlük kazansa da önüne gelen konuları kilitlediğinden başarıyla görevinden alınmıştır.

Swordmaster: Bodymaster olarak tanıtabileceğim arkadaş,uzak doğuya acayip ilgi salmıştır.Türkçe forumun ilk GranmasterKnight üyesi olarak nam salan bu şahsiyet,lojman gençliğini hayatının her aşamasında göstermektedir.Hali vakti yerindeyken iyi bir bilgisayara sahip olan bu arkadaş,mount &blade'i en yüksek ayarlarda oynamanın zevkini,yıllardır yaşamaktadır...Swordie olarakta anılmaktadır,tanıdğım eski dostlardandır...

Abi konunun geyik seviyesini düşürüyorsunuz, mesajlarınızı silmenizi rica ediyorum . Ayrıca bu konu mal heriflere bir suikast olarak açılmıştır, Swordie de Deahran da gayet efendi adamlar.

Taehl said:
Abi konunun geyik seviyesini düşürüyorsunuz, mesajlarınızı silmenizi rica ediyorum . Ayrıca bu konu mal heriflere bir suikast olarak açılmıştır, Swordie de Deahran da gayet efendi adamlar.
Neden böyle birşeye gerek duydun ?

''mal heriflere'' suikast derken ilk postunda saçma tanıtımında bulunduğun insanları kastettin galiba..

sen de

- Mesaj içeriği silindi KPT -

gibi bu tarz cevaplar alacağını bile bile neden böyle bir işe yeltendin ki kavga çıkarmak hoşuna mı gidiyor..

dipnot: sadece örnek verdim yanlış anlaşılmasın

Neden yanlış anlayalım ki, neren dogru zaten Andrew :]

Ha transseksüel olup olmadıgım konusunda gönüllü denek olabilirim, ancak interrail hatları ile karıştırabilirsiniz, görüp de buraya gelmeyin Winter bizi BEEEP, milli degerlerimiz hiçe sayılıyor, nezübillah kelle isteruk diye.

edit: taehl'in seviyesine düşmemek amacıyla ileti tarafımdan silinmiştir...                                                               

tekrar edit: seviyesizleşmemek amacıyla...

bi edit daha: bizimle muhattap olabileceğini düşündürerek şımartmamak amacıyla...

Taehl,dibine kadar haksızsın.Ona buna saçma sapan laflar atarak,yetmiyormuş gibi birde konu açarak,kendini kanıtlıyorsun artık.Kimse senin düşüncelerini benimsemek veya ettiğin küfürleri görmek zorunda değil.İmzandaki ifadede cabası...Hatta forumdan atılmış biri olarak,tekrar foruma dönme yüzsüzlüğünü göstererek ve tartışmalarda zeytinyağı gibi özkütleni düşük tutup su üstüne çıkarak yaptıkların yeterli...Senin gibi bikaç adam yüzünden,arkadaşlarımı foruma davet etmeye gerçekten utanıyorum...Şu yüzsüzlükten sonra,kendini adamdanda saayarsın ya,ve bu yaptığını marifet bilirsin ya...Sanane kardeşim kim kimse...Ve en sonada eklediğine gerçekten güldüm...Savunma sisteminin mükemmelliğine bak :lol: Amerikayı geçmişin.

Neyse,en iyisi gidip,oturup ağlayayım biraz...Artık senin mesajlarına cevap veren,ateist olsun la...Bas bakem bana küfürü,küfür isterim ha ona göre...Aşşası kurtarmaz...

andrew said:
edit: taehl'in seviyesine düşmemek amacıyla ileti tarafımdan silinmiştir

:lol: Hangi seviye ya... :lol: Ne demek la o,bizdede varmı...

edit: Bu arada,mesajımı silmeyecem...Swordie hakkında yazdıklarım kalsın orada...Oda forumun üyesi değilmi...Mİlletin yorum yapmasını istemiyorsan kilitle.

ateistlerin kutsal kitabı bile var içinde biz malız yazıyo.

ibadetleri: küfür, şebeklik, rezillik, uyumsuzluk, aykırılık, eziklik vb. aşşağılık insanların niteliklerine sahip olma üzerine davranışlar...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom