Mandalorian
Bakalim forumdaki lerin inanci ne imis.
Player09 said:Ne zamandır bu forumdayım, gözlemlerime dayanarak bu forumun 2 eğlencesi olduğunu farkettim. 1 Siyaset, 2 din. Bunlar ne zamandır farklı başlıklar altında forumda dönüp duruyor.
Searcy said:Player09 said:Ne zamandır bu forumdayım, gözlemlerime dayanarak bu forumun 2 eğlencesi olduğunu farkettim. 1 Siyaset, 2 din. Bunlar ne zamandır farklı başlıklar altında forumda dönüp duruyor.
Eee... olgun insanların tartışacağı şeyler. (Gerçi belli düşüncesi olmayıp çok saçmalayan insanlarda var) (: Burda hangi oyuncağı aldığımızı söyleyecek değiliz. (:
Player09 said:Searcy said:Player09 said:Ne zamandır bu forumdayım, gözlemlerime dayanarak bu forumun 2 eğlencesi olduğunu farkettim. 1 Siyaset, 2 din. Bunlar ne zamandır farklı başlıklar altında forumda dönüp duruyor.
Eee... olgun insanların tartışacağı şeyler. (Gerçi belli düşüncesi olmayıp çok saçmalayan insanlarda var) (: Burda hangi oyuncağı aldığımızı söyleyecek değiliz. (:
Bu tür kaç tane konu var, biri geliyor ve konunun kilitlenmesine sebebiyet verecek bir hareket yapıyor. Sonra aynı konu yeniden açılıyor. Yine aynı tartışmalar, yine kilitler. Sadece bunu belirtmek istedim. Yoksa niye tartışılmasın ki. Buna bir karşıtlığım olamaz zaten.
Bide tartışma uzadığında, düşünceler yazıyla aktarıldığı için karşıdakinin ne yazdığı unutulabiliyor ve bu sefer de konu içinde bir devir daim oluyor.
Player09 said:Ne zamandır bu forumdayım, gözlemlerime dayanarak bu forumun 2 eğlencesi olduğunu farkettim. 1 Siyaset, 2 din. Bunlar ne zamandır farklı başlıklar altında forumda dönüp duruyor.
Asi said:oha lan anketi görünca aklıma facebooktaki "Selena mı Nana mı" tarzı sorular geldi
Bunun nedeni bu konuların en çok merak edilen ve en tartışılmaya değer konular olması.Tabi bunun yanında yöneticilerin konulara açıklık getirilmeden kilit vurması ve çoğu kendini bilmezin tartışma sürerken sıkışınca karşısındakine laf sokmaya çalışması var.Bunun sonucunda da herkesin içinde kalıyor tabii.
tabi bunu diyince 2 tanrı oluyorPrometheuss said:bi tanriya bi de karıma taparım(ahahah güzel oldu bu
)