Tütün Platformu | Anket Sıfırlandı

En Çok Tercih Ettiğiniz Sigara Markası

• Camel

Votes: 8 17.4%
  • Djarum

Votes: 1 2.2%
  • HD

Votes: 0 0.0%
  • LD

• Lucky Strike

• Pall Mall

• Muratti

• L&M

• Kent

• Marlboro

Votes: 6 13.0%
  • Parliament

Votes: 11 23.9%
  • Salem

• Victory

• Tekel 2001

• Winston

Votes: 4 8.7%
  • Viceroy

• Sarma

• Monte Carlo

• Samsun

Votes: 3 6.5%
  • Maltepe

• J&J

• Vigor

• Polo

• Violet

• Esse

• 2000

• West

• Lark

• Bahar

• Prestij

• Toros 2005

• Chesterfield

Votes: 3 6.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Votes: 2 4.3%

• Total voters
    46

Users who are viewing this thread

Fecricus

Öhöm, böyle bi' konu isteği geldi, açalım dedik...
"Tütün"le ilgili deneyimlerinizi, tercihlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz...

Lütfen tütün ürünü kullanmayan arkadaşları özendirecek diyaloglar kurmamaya özen gösteriniz.

sigara_icilmez_70.jpg

İki senedir içerim,içtiklerim;

LD serisi başta gelir.Gray,Blue,Black hepsi aynı ama harika keyfiyet veriyor.
Viceroy Mentol,grip için birebir,çok kullanımı sinüzit yapar.(5 Dal max)
West,çayhane sohbetleri için ideal dumanlayıcı.
Salem,aşırı ağır,berbat ve harika.İntihar için tavsiye edilir.
J&J,çoban ve köylü sigarası.Slow duman çıkarmaz,seri içilir.
HD,fakir sigarası,alternatif olarak saman önerilir.
Bond Street,lisenin başında içerdim,çok yakar boğazı,duman ve oksijen karışımı olunca baş döndürür.
Marlboro Light,sahilde içerim,dumanı zarif,tadı gofret gibidir.
L&M,dernek kahvehanelerinde içilir,hafiftir.
Pall Mall mavi,Ülkü Ocağı favorisidir,bu nedenle çok içmişliğim var.
Pall Mall light,kız arkadaşımla okulun arka bahçesinde içerdik.Hafiftir,boğaz yakmaz.
Camel,aman tanrım.(Farklı türleri içilmeye değer)

Şu "otlu sigara" şeyleri yalan bu arada. Çoğu kişi 2001 paketinin içindeki en az bir tanesinin esrarlı olduğunu söylüyor doğru değil o.

Ayrıca vanilyalı Black'e de esrarlı diyorlar o da doğru değil.

Nautilus said:
Tütün diyoruz da, kategorinin içine "weed" de giriyor mu?
girmez :razz:

Tercihim Camel Black, olmazsa box. Küçüklükten beri bi kutu fetişim var çözemedim :razz: Camel soft sadece 1 defa içtim beğenmedim. O yüzden black <3

Nautilus said:
Şu "otlu sigara" şeyleri yalan bu arada. Çoğu kişi 2001 paketinin içindeki en az bir tanesinin esrarlı olduğunu söylüyor doğru değil o.

Votkalı bira muhabbeti gibi işte :grin:

Nautilus said:

Esrar? İmkansız ya.Birileri dumanla kafa bulmuş sallamıştır bir palavra,olmaz öyle şey.
Hepsinde bandrol var hayır olmaz.Kaçaklarda hiç olmaz.

Kaçak dedin de aman diyim. Yılbaşında salaklık edip 4 kutu kırmızı Davidov aldık kaçak ve ucuza. Bir seviniyoruz bir seviniyoruz. Eve gittik, hayal kırıklığı. Bazı sigaraların kaçakları berbat oluyor.

İngilizce hocam İran'dan 50-60 kutu getirtiyor, kamyonun gaz tankında. İlk defa içiyordum, tatları berbattı. Plastik yanığı gibiydi tadı. Meğersem egzoz dumanı sigaranın içine etmiş, az daha Davidov Black'ten soğuyordum.

Nautilus said:
Kaçak dedin de aman diyim. Yılbaşında salaklık edip 4 kutu kırmızı Davidov aldık kaçak ve ucuza. Bir seviniyoruz bir seviniyoruz. Eve gittik, hayal kırıklığı. Bazı sigaraların kaçakları berbat oluyor.
Bizim burada bir ayakkabı boyacısı var,adamın ağzı sapsarı dişle dolu neyse tezgaha dizmiş malları baktım J&J sarı sarı duruyor aldım onu,kırmızı LM de aldım.Neyse yolda bi dal içiyim derken J&J'ye başladım,ilk kez içtiğimden sanırım boğazım acayip derecede yandı.Geçtim LM ye onu yaktım,iki nefeste biraz öksürttü,sonra iyiydi.J&J yi çayevinde 3 liraya bir liseliye sattım.Öyle işte.Kaçaktan daima uzak dururum.
Nautilus said:
İngilizce hocam İran'dan 50-60 kutu getirtiyor, kamyonun gaz tankında. İlk defa içiyordum, tatları berbattı. Plastik yanığı gibiydi tadı. Meğersem egzoz dumanı sigaranın içine etmiş, az daha Davidov Black'ten soğuyordum.
Onlar sözlüklerde ''Boğaz S'kc'' olarak biliniyor,Pakistan ve Afgan menşeili sigaraları içmeyin iki sene sonra gırtlak kanseri olursunuz.

Nautilus said:
Gaz tankında getirirsen öyle olur tabi. Benimkiler gayet normal sigaraydı :grin:

Kayra said:
Votkalı Nargile bi harika dostum!
Aaa nargileleri unuttum.  :razz:

Siz siz olun anasonlu-elmalı içmeyin nargileyi, rakı sofrasının pişmanlığını yaşıyorum an ve an.

Tarçınlıyı bilmiyorum ama Elmalıda dumanı dilimin ucuna değdirerek çektiğimde tadı daha iyi alabiliyorsun, çok hoş oluyor, ama diğerlerinde böyle bir şey olmadı bende. Belki de kalitesizdiler. Votkalı nargile bayağı iyi ya, hem nargile hem alkol aynı yerde işte, daha iyi ne olabilir.

Piposu olan var mı? Hakiki lületaşından var bende ama tütünüm yok,sigaranın tütününü denedim,olmadı.

@vodkalı nargile ;Görende ''Lan bunlarda her bi b'ka vodka katıyo'' diyecek.

Allah allah, internette biraz göz gezdirdim de Türkiye genelinde o kadar da popüler bir şey değilmiş sanırım. Neyse Antalya'nın iyi yanlarından biri olarak aklımda kalsın bu.

Back
Top Bottom