Türkler'e ponpon kız yasak mı?

• Thread starter Thread starter Mandalorian
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

Mandalorian

A milli basketbol takımımız Ankara'da maçlarını bir bir kazanırken Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşinin her an bir maça gelme olasılığı nedeniyle ponpon kızlar gösteriye çıkarılmıyor.

Rusya maçından sonra önceki geceki Yunanistan maçında da ponpon kızlar görev alamadı. Bu kez Erdoğan ve eşi yoktu ama Dışışleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tribünde yerini almıştı.

Yasak mı?
Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye ev sahipliği yapmasına karşın ponpon kızların motivasyonundan yoksun.

Türkiye'nin 3 kentinde oynanan maçların devre arasında ve molalarda Ukrayna'dan getirtilen ponpon kızlar tribünleri coştururken, Ankara'da grup maçlarını oynayan A milli basketbol takımımız bundan kaldı.

Geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye'nin Rusya ile oynadığı maça Başbakan Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan gelince ponpon kızlar salona çıkartılmamıştı.

Önceki gece de tarihi Yunanistan maçında tıklım tıklım tribünlerde ponpon kızlar görev yapamadı. Ne maç öncesi ne de devre arasında ponpon kızlar şovlarını yapmak için sahaya çıktı. Görünen o ki Ankara'da Türkiye grup maçlarını tamamlayana kadar Tayyip Erdoğan'ın her an bir maça geleceği korkusuyla ponpon kızlara coşturma görevi verilmeyecek.
________________________________________________________________________________________________________

İnsanları eğlendirmek Türkler'e yasak ne yazık ki. Rusya maçında başbakanımız özel rica etmiş, ponpon kızlar çıkmasın diye. Ne oldu insanları elendirmek sana mı batıyor?

Aa olur mu hiç, birilerinin abdesti bozulur sonra arkasından 'enee, teecee beşbekeni ceneebet geziye' derler... Adamın içinde yoksa yok; olayı eğlence/gösteri, oradakileri (ponponlar) insan olarak göremedikten, onlara insan olarak değer veremedikten sonra kime ne onun dininden. Kimsenin işi gücü kalmadı, ülkede tüm sorunlar halloldu da millet onun bunun inancıyla uğraşıyodu... (onu yapan da var ya, neyse)

Haklısınız, o maç arasında maça ayrı bir heyecan katıyor o ponpon kızlar, hele kısa eteklerle jimnastik hareketleri yokmu :D Bırak maçı elleri hazırla.

Maalesef bu zihniyet sorunu sadece bu alanda değil pek çok alanda karşımıza çıkıyor. Olsun genede 5 yıl önceki hali düşününce.

Onlara göre, maç arasında mevlevi töreni yapılsın. Yabancılar İslamiyete davet edilsin. Sonra sosisli sandiviç yerinede hurma dağıtılsın. Basketçilerin suyuna da zem zem suyu eklensin. Son olarak Cübbeli Ahmet Hoca çıksın stand up yapsın. O zaman her şey rayına oturur.

UMR said:
Aa olur mu hiç, birilerinin abdesti bozulur sonra arkasından 'enee, teecee beşbekeni ceneebet geziye' derler... Adamın içinde yoksa yok; olayı eğlence/gösteri, oradakileri (ponponlar) insan olarak göremedikten, onlara insan olarak değer veremedikten sonra kime ne onun dininden. Kimsenin işi gücü kalmadı, ülkede tüm sorunlar halloldu da millet onun bunun inancıyla uğraşıyodu... (onu yapan da var ya, neyse)

başbakanı cenabet gezen ülkenin insanları gerisini söylemiyim  :lol: ama evet motivasyon düşüyor, seyirciler coşmuyor böylece oyun aktivitesi azalıyor  :(

Amacım kimseyi savunmak değil. Adam ülkenin yöneticisi mi? Yöneticisi.
Dünyanın en cahil insanlarından bile %40 oy alıyor mu? Alıyor.
Demokrasi ile başa gelmiş bi herif değilmi? Evet.

Önce neyi eleştirdiğinizi çözün bence,ondan sonra eleştirin adamı. Hoşuna gitmiyor, istemiyorum lan diyor. Var mı ötesi yani? O adamın orda ponpon kızları görmek istememesi, ülkenin yüzde 40'ının da görmek istemediği anlamına gelmiyor mu ha gözünü seviklerim?

Yanlış ulan yanlış onu bunu anlamam diyorsanız, önce başbakana değil, aynaya bakmamız gerekecek ne yazık ki. Nasıl kurtulabiliriz diye,değil mi?

<knight> said:
Amacım kimseyi savunmak değil. Adam ülkenin yöneticisi mi? Yöneticisi.
Dünyanın en cahil insanlarından bile %40 oy alıyor mu? Alıyor.
Demokrasi ile başa gelmiş bi herif değilmi? Evet.

Önce neyi eleştirdiğinizi çözün bence,ondan sonra eleştirin adamı. Hoşuna gitmiyor, istemiyorum lan diyor. Var mı ötesi yani? O adamın orda ponpon kızları görmek istememesi, ülkenin yüzde 40'ının da görmek istemediği anlamına gelmiyor mu ha gözünü seviklerim?

Yanlış ulan yanlış onu bunu anlamam diyorsanız, önce başbakana değil, aynaya bakmamız gerekecek ne yazık ki. Nasıl kurtulabiliriz diye,değil mi?
ben ondan kurtulmak istediğimi söylemedm  haklısın ancak % 60 lık kısım ne olacak ?

Olay demokrasi olayı değil ki. Başbakanın ponpon kız istememesi ona oy verenlerin tamamının istemeyceği anlamına gelmez. Benim AKP ye oy veren çoğu tanıdığım bu kadar da muhafazakar değiller.

minnakodunum said:
Olay demokrasi olayı değil ki. Başbakanın ponpon kız istememesi ona oy verenlerin tamamının istemeyceği anlamına gelmez. Benim AKP ye oy veren çoğu tanıdığım bu kadar da muhafazakar değiller.

Oyumu AKP'ye verdim, göz zevkime engel olmasınlar diyorsun,haklısın belki. Peki ne yapılması gerek?

Ciddi manada anlamıyorum. Olayları üstten eleştirmek yerine derine inmeyi,sorunlarla uğraşmayı denemiyoruz hiç.

Ak partinin bidaki seçimleri kazanması hala yüksek bir ihtimal. Ayrıca Erdoğan bir dahaki seçimlerde Başbakanlığa aday olacağını söyledi.

ahmetmaza12 said:
Salla ya zaten türk ponpon kızları o kadar güzel değil.

Ama umarım bu seçimlerde bu iktidardan kurtuluruz diyecemde hani alternatif.
CHP Baykal ile biraz da olsa alternatifti ama şu yeni gelen beceriksizle artık CHP nin devri kapanacak gibi görünüyor. (Diğer partilari hiç saymıyorum bile)

<knight> said:
minnakodunum said:

Oyumu AKP'ye verdim, göz zevkime engel olmasınlar diyorsun,haklısın belki. Peki ne yapılması gerek?

Ciddi manada anlamıyorum. Olayları üstten eleştirmek yerine derine inmeyi,sorunlarla uğraşmayı denemiyoruz hiç.

Hayır olay o değil. AKP ye çoğu kesim getirdiği yenilik ve hizmetler için oy verdi zaten. Ben oy verdiği için ponpon kızı engellemesinler diyorlar demedim zaten. Sadece Oy veren %40 ın çoğu muhafazakar kesim değil diye düşünüyorum.

Searcy said:
Ak partinin bidaki seçimleri kazanması hala yüksek bir ihtimal. Ayrıca Erdoğan bir dahaki seçimlerde Başbakanlığa aday olacağını söyledi.

Olacak tabi,olmaması için bir neden göremiyorum... Seçileceğinden emin...

Yok ama konuya dönelim dur :) Ne yapmamız gerek onu tartışalım bi ya.

Madem yaşasın türkiye diyoruz, türkiye kötüye gidiyor diyoruz. Nedir yani, bize ne düşen görevler nedir kardeşim?

Herkes almış bi iğneleyici üslup vur eşeğin kıçına hayda gitsin. :lol:

minnakodunum said:
Hayır olay o değil. AKP ye çoğu kesim getirdiği yenilik ve hizmetler için oy verdi zaten. Ben oy verdiği için ponpon kızı engellemesinler diyorlar demedim zaten. Sadece Oy veren %40 ın çoğu muhafazakar kesim değil diye düşünüyorum.

Okey o zaman,şöyle düşünelim. O adam orda seni temsil ediyor mu? Senin oy hakkını temsil ediyor mu? Sen onlara oy verirken sadece yeniliklerine değil,muhafazakarlıklarına da oy vermiş olmuyor musun? :)

Back
Top Bottom