Türkan Saylan hayata gözlerini yumdu .

Users who are viewing this thread

mfozmen said:
Tam ben açıcaktım konuyu. Gerçekten söyleyecek hiç bir şey yok. Şu ergenekon saçmalığının bu olaydaki payı % kaç acaba?

öldürüldü mü diyorsun.  ?

ilginç bir tez:

son bir aydaki durumu göze alındığında
tabi çıkan haberlerde dahil (ne derece doğru orası belli değil uğurcum söylese inanırdım)
tedavisini aksatmış ve ölümünü dahada hızlandırmıştır
bir nevi ötanazi gib sanki ama biz bunları niye konuşuyoruz

dip not  Türkan Saylan 7 yıldır kanserle mücadele ve 5 yıldır kemoterapi tedavisi görüyordu

Kizil Vaiz said:
Düpedüz 'Cinayet'...
Kesinlikle katılıyorum cinayet :!: :!: :!: :!:
Son zamanlarda dernekte yapıyan aramalar sonucu resmen dernek batmıştı.Türkan Saylan yapıyan aramalar sonucu çok üzülmüş bunun üzerine derneğin faliyetinin durmasıda üstüne tuz biber olmuştur.Bence kendinden asıl utanması gereken o derneğe arama yaptırıp onca öğrenciyi burssuz bırakıp Türkan hocanın erken vefat etmesini sağlayan insanlardır.

Fugi said:
ilginç bir tez:

son bir aydaki durumu göze alındığında
tabi çıkan haberlerde dahil (ne derece doğru orası belli değil uğurcum söylese inanırdım)
tedavisini aksatmış ve ölümünü dahada hızlandırmıştır
bir nevi ötanazi gib sanki ama biz bunları niye konuşuyoruz

dip not  Türkan Saylan 7 yıldır kanserle mücadele ve 5 yıldır kemoterapi tedavisi görüyordu

Cevap vermeyeyim diyorum ama... çok kısa olacak zaten.

Son 1 ayda nolmuş git bir daha bak canım.

Arkasında bıraktığı izleri silemezler asla. Binlerce öğrencinin okumasını sağladı. O öğrenciler de gelecek zamanda birer Türkan Saylan olurlar bence. Tutuklamayla, sahte davalarla, asarak, öldürerek iyiliği yok etmeye çalıştılar yıllarca. Ama başaramadılar, başaramayacaklar da.

Back
Top Bottom