YumukluSucurta
Banned
İyi akşamlar öncelikle. Bu konuyu açmamdaki maksat bir tek benim mi başıma geliyor bu tip şeyler onu öğrenmek istiyorum. Son 1 aydır canımdan bezdim arkadaşlar bu aynasızlardan dolayı. Antalyada yaşıyorum öğrenciyim kendi halimde yaşayıp gidiyorum, kurallara uyarım her zaman örnek bir vatandaş olmaya çalışıyorum fakat geçen hafta trafik çevirmesinde güya selektörden 88 tl ceza kestiler. Yasalarda yok böyle birşey araştırdım 51/2a kapsamında yazılmış cezam sisler açık değil kesinlikle denyonun teki yazıp geçmiş. İlgili makama itiraz edicektim bu seferde dava düşerse daha kötü olur dediler ödeyip geçtim. Ertesi sabah uyandığımda eve bir ceza dekontu daha geldi 85 le radara girmişim bilenler bilir akdeniz üniv. Önündeki yolu yarış pisti gibidir plaka yazmış sivil birisi ve bu yine bana denk geldi şuana kadar hiç çevirmeye bile denk gelmemiş biri olarak 2 gün içinde 25 ceza puanı kattım haneme. Ve dün gece kız arkadaşımla falconda takılırken yunuslar geldi cama fener tutuyorlar ben başta yankesici falan sandım fakat 2 yakışıklı memurumuz çok merak etmiş bizi kontrol ediyor bu taciz değil de nedir? Uygunsuz bir durumda değildik Allahtan konuşup hallettik fakat son 1 aydır sürekli polislerle uğraşıyorum umarım giderek azalır ve biter bu durum.