Türk Klanları Sancak Paketi | Son Güncelleme: 20/03/2015

Users who are viewing this thread

Teşekkür ederiz.Alternatif link koyabilir misiniz acaba?Fiber internetim var ve mbrepository'den 3 dakikada indirdi.Ayrıca mbrepository bazen çöküyor.
 
Yeni güncelleme yayınlandı.

Duyurular said:
 3 Ok Akıncıları,  Osman Gazi Akıncıları,  Turkish Power , Revenge of Brothers pasiflikleri veya kapalı olmaları nedeniyle sancak paketinden çıkartılmıştır. (04.12.2011)
Anatolian Forces sancak paketine eklenmiştir. (04.12.2011)
 
Guy Fawkes said:
Eğer yeni güncelleme de klanınızında olmasını istiyorsanız aşağıdaki şablonu *gerektiği gibi doldurarak konu altına veya bana özel mesaj ile gönderiniz.
NOT:Hangi sancağın üstüne eklenmesini istiyorsanız belirtiniz.
 
Klan ismi:Rage Xtreme
Klan tag:RX
Sancak:
1p8mn.jpg


Geliceği yer 2. saydaki 3. sancak siyah-beyaz zikzaklı olan ve FH`yi kaldırabilirseniz iyi olur.  :smile:
 
Erozbey said:
మనిషి అది విలువ జరిగినది నాకు గాడిద, వేవ్ ఆలోచన!

badumtis.png
Telugu dili? :lol:
 
Listede iki tane AOS ismi var sanırım bir yanlışlık olmuş. Ayrıca; Şu sıralar bir çok klan açılıp kapanıyor. Sancak eklemek ve çıkarmak kısa ama zahmetli iştir, bilirim. Bazen yapmak istemiyor insan. Her neyse sürekli böyle ekle çıkar, ekle çıkar rotasyon ve zahmet olacağı için. Bunun önüne geçmek senin yararına olur. Bence yeni açılan klan sancaklarını hemen ekleme. Belli bir süre ver klanlara. Atıyorum, "3 hafta klanınız stabil bir şekilde açık veya sorunsuz kalırsa, bu dosyaya sancağınız eklenir". Bunun gibi beklemeler yaparsan bu ekle çıkar yoğunluğunu bir nebze azaltmış olursun. =)
 
Back
Top Bottom