pasa said:ben bikaç hafta önce 960 beta oynuyodum ve onda türkçe yama vardı ama ben ayrıdan bi türkçe yama yüklemedim setup türkçe idi
SEn nerde kaldın hemşerim Son sürüm 1.011fdefance said:pasa said:ben bikaç hafta önce 960 beta oynuyodum ve onda türkçe yama vardı ama ben ayrıdan bi türkçe yama yüklemedim setup türkçe idi
benimde bazı yerler türkçe ama cogu diyalog ingilizce
::karalord:: her sürüme uymaz uydurma::karalord:: said:Türkçe yama bütün sürümlere uyuyor.
fdefance said:1 son sürüm 960 Deilmi zaten ona türkçe yama yoksa napıcaz ?
2 o dediğiniz türkçe yamanın linlini verebilirmissin
Oluyor kullanıcı çalışması bir yama indirdim 960 sürümüne uydu.Sir Peter said:::karalord:: her sürüme uymaz uydurma::karalord:: said:Türkçe yama bütün sürümlere uyuyor.
fdefance said:hmm peki 1011 var ben onu indirdim onun girşi filand eğişik 960 a göre ancak ben ona girerken hata alıyorum neden acaba hatanın resmi de bu ;
2.si dediğin gibi Tr yapıcam saol... ancak 1011 de hatanın çözüümü varsa onla devam edicem
fdefance said:hmm peki 1011 var ben onu indirdim onun girşi filand eğişik 960 a göre ancak ben ona girerken hata alıyorum neden acaba hatanın resmi de bu ;
2.si dediğin gibi Tr yapıcam saol... ancak 1011 de hatanın çözüümü varsa onla devam edicem
kullanıcı çalışması desene yaa ..::karalord:: said:Oluyor kullanıcı çalışması bir yama indirdim 960 sürümüne uydu.Sir Peter said:::karalord:: her sürüme uymaz uydurma::karalord:: said:Türkçe yama bütün sürümlere uyuyor.