Türkçe Yardım

Users who are viewing this thread

fdefance

Recruit
Mount & Blade 0.960 kullanıyorum Türkçe yama bulamadım yardım edermisiniz... yada tavsizyeniz varmı simdiden sagolun

1 son sürüm  960 Deilmi zaten ona türkçe yama yoksa napıcaz ?
2 o dediğiniz türkçe yamanın linlini verebilirmissin

pasa said:
ben bikaç hafta önce 960 beta oynuyodum ve onda türkçe yama vardı ama ben ayrıdan bi türkçe yama yüklemedim setup türkçe idi

benimde bazı yerler türkçe ama cogu diyalog ingilizce :sad:

fdefance said:
1 son sürüm  960 Deilmi zaten ona türkçe yama yoksa napıcaz ?
2 o dediğiniz türkçe yamanın linlini verebilirmissin

Sanırım benden öncede tekrarlandı ama ben de hatırlatayı son surum 1.011 ve 0.960'a turkce yama yok sadece language.txt nin içindeki en yazısını tr olarak değiştirmen yeterli fakat bu şekildede yarım türkçe oluyor (eger %100 türkçe oyun istiyorsan 0.808 oyna derim ama tabiki cok eski bir surum olduğu ıcın pek sarmayabılır)

hmm peki 1011 var ben onu indirdim onun girşi filand eğişik 960 a göre ancak ben ona girerken hata alıyorum neden acaba hatanın resmi de bu ;
dsfndboz3ouglwjkizqv.jpg

2.si dediğin gibi Tr yapıcam saol... ancak 1011 de hatanın çözüümü varsa onla devam edicem

fdefance said:
hmm peki 1011 var ben onu indirdim onun girşi filand eğişik 960 a göre ancak ben ona girerken hata alıyorum neden acaba hatanın resmi de bu ;
dsfndboz3ouglwjkizqv.jpg

2.si dediğin gibi Tr yapıcam saol... ancak 1011 de hatanın çözüümü varsa onla devam edicem

o yamayı buraya da linkini versen

fdefance said:
dsfndboz3ouglwjkizqv.jpg

Tamamlanmamış Bir Efekt Dosyasından Bahsediyor Sanırım PC'nin gücü yetmiyor ayarlardan düşür biraz doku kalitesini filan ve directx9 sa onu x7 yap

Arkadaşlar 960 zaten türkçe deil mi?? Eskiden oynuodum 960 türkçeydi.(Tabi yanlış hatırlamıosam)

evet yarım türkçe ..... neyse dirext denyim bi bakalım

---

evet dirext i 7 yaptım cok saolun beyler tesekkür ederim hepinize..

--

Sanırım bugun bende bişeylişk var bu seferde tam oyun acılırken INI filan yükelnioyr derken bu hata gelio bunu nasıl cözücez

gx67s8kjmc5pv5slemhi.jpg

Sanırım bugun bende bişeylişk var bu seferde tam oyun acılırken INI filan yükelnioyr derken bu hata gelio bunu nasıl cözücez

gx67s8kjmc5pv5slemhi.jpg

Evet o hatada yazan dosya bozulmuş olmalı.En iyi çözüm oyunu yeniden kur. Bide üst üste üç mesaj atmışsın. Başkaları uyarmadan o mesajları birleştir. Birini düzenle diğer ikisini birine ekle ve kalanları sil

Back
Top Bottom