Tüm referanslarımı paylaşıyorum. Bir forumda paylaştım... Ama Bu kadar zaman emek verdiğim bu sitede paylaşmazsam ayıp olur diye düşündüm ve bu zamana kadar topladığım referansif kaynakları burada palaşıyorum. (aralarında daha önce burada paylaşılan referanslarda var) "Silah, Zırh, Malzeme ve Texture Çalışmaları(ilk sayfa kota düşmanı)" konusunda paylaşmadım şayet orada paylaşsaydım kısa süre sonra unutulur arka sayfalara düşerdi. Eğer benim gibi uzun süre giremeyecek olanlar varsa onlarda ellerindeki referansları paylaşırlar. Sonunda bitti hepsi bu kadar içinde
Toplamda 700 kadar resim var içinde
TEXTURE
REFERANS RARLARI (başkalarından aldıklarım yada internetten bulduğum toplu referanslar)
KALKAN
MIZRAK VE HALBERDLER
MİĞFER
ZIRH
BALTA, GÜRZ VE TOPUZLAR
LOTR'A AİT REFERANSLAR
BENİM ARŞİVİM[pek çoğunun benden başka kimsede olduğunu sanmıyorum en özeli bu diğer linklerde sizde bulunanlar olabilir ama bunların pek çoğunun -nerdeyse tamamının- olduğunu sanmıyorum
) Ayrıca içindeki referanslar isim isim ayrılmıştır her bir kılıcın isimleri ayrı ayrı klasörlenmiştir.
SİLAH
KILIÇ
Toplamda 700 kadar resim var içinde
TEXTURE
REFERANS RARLARI (başkalarından aldıklarım yada internetten bulduğum toplu referanslar)
KALKAN
MIZRAK VE HALBERDLER
MİĞFER
ZIRH
BALTA, GÜRZ VE TOPUZLAR
LOTR'A AİT REFERANSLAR
BENİM ARŞİVİM[pek çoğunun benden başka kimsede olduğunu sanmıyorum en özeli bu diğer linklerde sizde bulunanlar olabilir ama bunların pek çoğunun -nerdeyse tamamının- olduğunu sanmıyorum
SİLAH
KILIÇ
bazı linkelrin kırık olduğu söylendi bende başka bir siteden upload ediyorum