Tüm Referanslarım -linkler yenileniyor-

Users who are viewing this thread

Tüm referanslarımı paylaşıyorum. Bir forumda paylaştım... Ama Bu kadar zaman emek verdiğim bu sitede paylaşmazsam ayıp olur diye düşündüm ve bu zamana kadar topladığım referansif kaynakları burada palaşıyorum. (aralarında daha önce burada paylaşılan referanslarda var) "Silah, Zırh, Malzeme ve Texture Çalışmaları(ilk sayfa kota düşmanı)" konusunda paylaşmadım şayet orada paylaşsaydım kısa süre sonra unutulur arka sayfalara düşerdi. Eğer benim gibi uzun süre giremeyecek olanlar varsa onlarda ellerindeki referansları paylaşırlar. Sonunda bitti hepsi bu kadar içinde

Toplamda 700 kadar resim var içinde

TEXTURE

REFERANS RARLARI    (başkalarından aldıklarım yada internetten bulduğum toplu referanslar)

KALKAN

MIZRAK VE HALBERDLER

MİĞFER

ZIRH

BALTA, GÜRZ VE TOPUZLAR

LOTR'A AİT REFERANSLAR

BENİM ARŞİVİM[pek çoğunun benden başka kimsede olduğunu sanmıyorum en özeli bu diğer linklerde sizde bulunanlar olabilir ama bunların pek çoğunun -nerdeyse tamamının- olduğunu sanmıyorum :grin:) Ayrıca içindeki referanslar isim isim ayrılmıştır her bir kılıcın isimleri ayrı ayrı klasörlenmiştir.

SİLAH

KILIÇ

bazı linkelrin kırık olduğu söylendi bende başka bir siteden upload ediyorum

güzel sadece textureyi indirdim güzel diyerlerinide indiricem birazdan.

hepsini toplam olarak başka yere upload laya bilirmisin rapidle üst üste indiremiyoz 15 dk arayla.. :sad:

Deli Paşa said:
hepsini uplamam 1 saati buluyor bundan ben teker teker zamanım oldukça uploadlıyorum kusura bakma

tmm ben hepsni indirmeye çalışıyom..15 dk arayla ama iyi referanslar var ben çoğunu yapmaya çalışcam..  :grin:

NeO7 said:
Deli Paşa said:
hepsini uplamam 1 saati buluyor bundan ben teker teker zamanım oldukça uploadlıyorum kusura bakma

tmm ben hepsni indirmeye çalışıyom..15 dk arayla ama iyi referanslar var ben çoğunu yapmaya çalışcam..  :grin:

sen öyle deyince içim rahat etmedi başka bir siteden (hotfile) upload ediyorum şimdi 65 dksi daha var ama

birde rapid linkleri 10 indirmeye kadar el veriyor sanırım onun için hepsinin olduğu başka bir link ayarlamak istedim :mrgreen:

zırhların çoğu bende varmış çeşke indirmeseydim demicem %60 yoktu iyi oldu böyle. :grin:

çoğu var ama yüzde 60ı sende yok !
Enterasan.
Bu arada internetten kaplama ararken tiled veya tileable (ikiside aynı şey bazı yerlerde tiled bazı yerlerde tileable yazar) kaplama arayın.

Back
Top Bottom