suno-rivacheg

Users who are viewing this thread

378139

Recruit
valla en ii parayı getiren ve en güvenilir yol suno-rivacheg yolu bence. yolda fazla bandit çıkmıo karşınıza.mis gibi yağ ticareti yapıosunuz. :D 86ya alıp 113e satıosunuz.hemde yol kısa.herbi yağdan 27 altın.oh yemede yanında yat . :D daha karlı olan birşey varmı?eğer daha uygunsa ona başlarız :wink:
from Antalya
Murat

Foruma hosgeldin Murat.

Antalya demissin ama Kayseri'den olmadigina emin misin? Ticareti cabuk cozmussun :)

Ama galiba en karlisi saga sola saldirip ganimete konmak. Sifira alip bilmem kaca satiyosun, acayip karli!

sağol deniz . oyunu bana aldığın içinde ayreten bir teşekkür daha. kayseri nerden çıktı yahu ? :roll:

ya beyler bu marnid ile borcha ya silah veremiozmu level 21 oldum hala bunlarda tahta sopa ile portakal bıçağı :D var

Kasabaların dışında p'ye basıp gelinen party ekranında önce Marnid veya Borcha'yı seç, sonra "talk" düğmesine bas. Orada en üsttekini seçersen onun ve senin envanterini gösteren ekrana geleceksin. İstediğini ver. Ama verdiğin eşyayı kullanmaya skill'lerinin yetmesi lazım. Gerçi yetmesse kırmızı bi yazı çıkar. Verdiğin eşyayı geri almak istersen parasını ödersin ona göre.

378139 said:
sağol deniz . oyunu bana aldığın içinde ayreten bir teşekkür daha. kayseri nerden çıktı yahu ? :roll:

Ne demek, keyfine bak.

Kayserililer ticarette genelde iyidir ya, o bakimdan..

Back
Top Bottom