Erozbey 说:Sgt.Frost 说:Fiyatları steam değil oyun üretici belirliyor genellikle. Burada muhatap 2k ve ubisoft gibi firmalar olmalıydı. Ubisoft gibi ... yani şimdi yazsam uyarı yerim. Böyle firmalar bu yaptığı fiyat politikasından dönmez diye düşünüyorum. Çare onların oyununu satın almamak. O zaman yola gelirler belki. Tabi bir umut bende katıldım kampanyaya![]()
Adamlar zaten Türkiye'yi bir pazar olarak görmüyor. Yani siz oyunu almayıp tepki gösterseniz de adamların şeyinde değil.
Steam son bir iki yıl içinde Türkiye'de oldukça popüler oldu. Türkiye şu anda Avrupa ülkelerinin çoğundan büyük bir pazar. Potansiyel olarak da gelişmiş ülkeler kadar hatta genç nüfusu ele alacak olursak çok daha büyük bir pazar.



