Steam Sorun

Users who are viewing this thread

xdotex

Sergeant Knight at Arms
Evet yensi steam sistemi ile artık sınırlamalar getirildi. Kısıtlı hesap uygulaması. Bu uygulama ile birlikte 15 lira vermeden arkadaş ekleme vb. Durumları yapamıyoruz. Ben 12.25 liralık bir oyun ve ayrıyetten 10 tl direkt steame yükledim ama bu koruna çözülmedi. Hala arkadaş ekleyemiyorum. Sebebi nedir?  O 10 tl yi harcamam falan mı gerek
 
Komünizm'e karşı kullanılacak en büyük silah Gabe abimiz sanırsam. Ancak şöyle bir durum var bu uygulama eskiden de vardı. Bir oyun yüklemeden kullanamıyorduk arkadaş ekleme kısmını. Sadece artık belirli bir miktar paraya sabitlenmiş sanırsam. Steam Destek'e mesaj atmayı da dene. Şu anda sana en yardımcı olacak olan onlar.
 
Bot accountları (ve hack yaparak hesabı kaybetmeyi) önlemek için bir uygulama. Beş dolar (ya da 4.99?) mecburi harcanması gerekiyor community'nin ve arkadaş listesinin açılması için. TL eklendiği için yuvarlamayla 15 lira harcanması gerekiyor. Ben steam hesabını Warband'in CD'li versiyonu ile açmıştım, on dolardı ve TL daha eklenmemişti o yüzden benimki direk açılmıştı. Hack olayına etkisi ise tartışılır, zaten çoğu hacker F2P oyunlarla uğraşıyor.
Aklıma geldi, TF2'da hackerları Spy'ın headshotlu tabancası ve Sniper ile ezerdim. Bir kere de Strange Medigun'a assist farmlamıştım ticaret serverında. Ne günlerdi be. :smile:
Edit: Yazım hatası
 
Tamamdır 15 harcadım teşekkürler. Bu arada arkadaşın da benim de steam avatar değişmiyor. Eskisi gibi yine genel bir sorun mu yoksa bizde mi sadece?
 
LapisLazuliciAmca said:
Tamamdır 15 harcadım teşekkürler. Bu arada arkadaşın da benim de steam avatar değişmiyor. Eskisi gibi yine genel bir sorun mu yoksa bizde mi sadece?
Cumartesi günü bir sıkıntı vardı steamda hiçbir fotoğraf yüklenmiyordu , sonra düzelttiler.
 
Back
Top Bottom