1-2 gün içinde gelir kafanı yorma tık diye mesaj gelmiyor biraz beklersin. Eğer açıklayıcı bir açıklama yapmamışsan belirtirler zaten her türlü geri dönüyorlar.realstr11 said:arkadaşlar steam support'a dün gece attım emsajı ingilizce ama cevap gelmedi hala kutumun ve cd keyimin resimlerinide mesaja ekledim ortalama ne kadar zamanda cevap gelir yoksa warband'ı alıcam tekrar napoleon'lu kutusu ucuz nasıl olsa![]()
![]()
Cloudy said:1-2 gün içinde gelir kafanı yorma tık diye mesaj gelmiyor biraz beklersin. Eğer açıklayıcı bir açıklama yapmamışsan belirtirler zaten her türlü geri dönüyorlar.realstr11 said:arkadaşlar steam support'a dün gece attım emsajı ingilizce ama cevap gelmedi hala kutumun ve cd keyimin resimlerinide mesaja ekledim ortalama ne kadar zamanda cevap gelir yoksa warband'ı alıcam tekrar napoleon'lu kutusu ucuz nasıl olsa![]()
![]()
tlgklz said:Steame her gün kaç tane gerekli gereksiz ticket geliyor hiç düşündün mü?
Negatrm B. said:Yazdığın yazının ciddiyetini dikkate alıyor olabilirler.
tlgklz said:Taleworlds sitesinden indiriyorsun oyunu. Sonra Oyunun Serial keyini girip oynuyorsun Orijinal olarak. ama Şöyle bir şey var Non-Steam Keyi İçin ya Non-Steam keyi alacaksın yada Steamdeki cd Anahtarı kullanacaksın. Sendeki Stam Keyi Olduğu için İşlemiyor sanırım.
Propaganda said:Şöyle keyler zaten elinde değil mi?Onları al,şuradan manuel warband indir.Oyunu kur.Servera girince senden key soracak o zaman keyi yapıştır.Zaten arkadaşlar yukarı da anlatmış ama görmemişsin belki de.
https://www.taleworlds.com/en/Games/Warband
Bu warband download a gel en güncel versiyonu indir.Sonra dediğim gibi yap.Aynısını nw içinde yapabilirsin sıkıntı oluşturmaz.Ticketa cevap gelirse de bir sıkıntı yaratmaz,ondan girersin.
Bir ileti vıdı vıdı:
Evet doğru fakat çözümü var:
Steam keylerini normala çevirme var bir dene ,çalıştığını anlamak için siteden badges olarak ekleyebilirsin.
Burdan 5x5 yapmayı dene
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,155149.0.html
Bir ileti:
Sen bir dene keyi girmeyi.Bak bizim badgeslerimiz var ona tıkla kendi keyini gir işe yarar mı yaramaz mı belli olur.
Bir ileti:
Yuh artık durun.