Steam Hatası

• Thread starter Thread starter MacCutCheoN
  • Start date Start date

Users who are viewing this thread

MacCutCheoN

Arkadaşlar oyuna girerken bu hatayı alıyorum.1 gün öncesine kadar hiç bir hata almıyordum, şimdide bu çıktı.
1 gün öncesindede format atmıştım, bilgisayara kurdum dvd'den aynı şekilde, giriyorum 'aktivasyon yapın' diyordu.Sonra ne oldu bende anlamadım deneyeyim dedim, bastım girdi hata almadan.

Herneyse şimdi ki sorun bu işte:

Herkeste de böylemi diye sordum, aşağıda yazıyor zaten, ordan biri warband oynuyor diye duyuru geçti steam'den.Yardımlarınızı bekliyorum.

Bilen birisi varsa ve yardım ederse çok makbule geçer arkadaşlar...

EN iyisi kardeş kaldır şu steamı.Pc den mb ile ilgili herşeyi sil.SOnra burdan 1.130 indir kur.:BAzılarında direk Id yi algılıyor.Eğer şifre isterse yazarsın.Steamdaki Cd keyinide yaz bir yere onuda istiye bilir.Bendede duramdan zorluk çıkarıodu offline mod da fakat kurtuldum artık.

Bir çözümü vardır elbet, o dediğin 2. planda.Saol yorum için.

Selam,

Bazen steam bağlantı sorunu yaşayabiliyor. Düşük gelen internet sinyalleri bu hataya sebeb olabiliyor. Gelen ve giden sinyal aralıklarındaki dengenin nasıl olduğunu kontrol edebilirsin.

D yok bende sadece C var.

Sinyalle alakası yok, zaten 1mb hızım var :)

Yarına düzelir inşallah :).Olmazsa devam ederim burdan.

Zaten bir anda olan birşey, oynuyordum bilgisayara bir reset atayım dedim, denedim böyle birşey oldu.O yüzden internet hızından kaynaklanacağını zannetmiyorum.Zaten sinyallerde son derece normal

Bu hata (yoğun update ler sırasında sanırım) baya meşhurdu yani çoğu kişi bu hatayı almıştır o zaman

bi kaç saattir mi yoksa bi kaç gündür mü? ne kadar zamandır çalıştırmak istediğinde bu hatayla karşılaşıyosun ki?

çoğu kişinin bu hata üzerine yaptığı tek şey beklemekti diye biliyorum. biraz bekle bakalım belki düzelir. çünkü o zamanlarda bi çözüm sunan kimse çıkmamıştı

Ben bu hatayı alıyordum, 6-7 kere daha deneyince açılıyordu??? Bende anlıktı bu hata ama sende farklı olabilir...

Arkadaşlar 1.5 hafta oldu hala düzelmedi bu.Ne yapmam gerek bir yardım edin, olmadı tekrar yükleyeceğim ama uzun sürüyor.Bilindik bir yolu mutlaka olmalı.

steam olmadan oyunu çalıştırabilmekle ilgili bir rehber vardı. ona göz attın mı?

isyswasfic said:
steam olmadan oyunu çalıştırabilmekle ilgili bir rehber vardı. ona göz attın mı?
Yapmayayım diyordum bunu ama tek çaresi bu.Yaptım oldu, arkadaşlar sizde böyle bi sorunla karşılaşırsanız hiç uğraşmayın 2 hafta boşa bekledim.Direkt taleworlds'ten indirin ve yükleyin.Seriali yazmanıza gerek kalmıyor, eğer yine isterse rehberler kısmında Adminin açtığı bir konu var ordan yapabilirsiniz.Teşekkür ederim çabalarınız için...

Back
Top Bottom