Steam-Guard E-Mail Kod Gelmeme Sorunu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

[23rd]Ryse

Banned
Arkadaşlar Evimde Net Kesildiğinden beri Steam'a net cafeden giriyorum.1-2 Gün öncesine kadar herşey iyiydi fakat bugün girdim steam'ı açıp ismimi şifremi girdim herzamanki gibi steamguard kodu istedi önceden e-postama geliyordu ama artık gelmiyor.Bütün klasörleri kontrol ettim.Lütfen yardımcı olun.

İlginç. Steam ile iletişime geçsen bir kaç güvenlik sorusu soruyor sonra direk hesabına giriş yapabilirsin. Senden yeni şifre falan istiyor.

Cloudy said:
İlginç. Steam ile iletişime geçsen bir kaç güvenlik sorusu soruyor sonra direk hesabına giriş yapabilirsin. Senden yeni şifre falan istiyor.

Valla hocam sorunu çözdüm.Nasıl oldu bende tam bilmiyorum ama SteamSupport'a ticket attım ingilizce çalındığından şüpheleniyorum dedim.Bugün girdim kod geldi şaşırdım.Çözüldü.

[23rd]Ryse said:
Cloudy said:

Valla hocam sorunu çözdüm.Nasıl oldu bende tam bilmiyorum ama SteamSupport'a ticket attım ingilizce çalındığından şüpheleniyorum dedim.Bugün girdim kod geldi şaşırdım.Çözüldü.
Sevindim kardeşim :) Konuyu da kilitleyelim hiç kirlilik olmasın

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom