Steam üzerinden oyunu açıyorum ama açılmıyor. YARDIM..

Users who are viewing this thread

gulerfurkan

Recruit
Başlıkta gibi oyunu steam 2020 senesinde 120 saat kadar oynadım. Şimdi tekrar tekrar plan yapmak istiyorum ama oyun açılmıyor. Hiçbir mod yüklü değildir. Bilgisayar aynı bilgisayar ve aynı formatlı. Steam üzerinden oyna dedikten sonra launcher geliyor ve play dedikten sonra launcher kapanıyor. Oyun sanki açılmış gibi bilgisayar tepki veriyor. Görev yöneticisinden baktığımda "TaleWorlds.MountAndBlade.Launcher.exe" çalışıyor olarak gözüküyor ama görünürde hala birşey yok. Diğer beta sürümlerini denedim yine olmadı. 3 kere silip tekrar kurdum yine bir çözüme ulaşamadım.

Bilgisayar Özellikleri :
İşletim Sistemi: Windows 10 - güncelleme eksiği yoktur
GPU: GTX 1060 - sürücüler güncel
İŞLEMCİ: İntel i7 8750H
 
oyunu sağ tıkla özellikler de açılan pencerede yüklü dosyalar de ordan da oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de. gene açılmazsa belki steamın yüklemek istediği oyunun çalışması için gereken directx dosyalarına izin otomatik red ediliyordur. ya da illegal bir oyun için yüklediğin daha düşük versiyonlu frame network gibi bir uygulamanın güncel versiyonu olmadığı için çalışmıyorda olabilir. aklıma gelenler bunlar.
artık TW çalışanları Türkçe foruma girmiyor. en son attıkları mesaj 2021 idi. bu yıl bitane konu açtılar sadece fiyat ( $$$ ) hakkında :grin:
 
Back
Top Bottom