Steam Üzerinden Oyunun Açılmaması

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
e.1.5.15
Oyun Sürümü
Beta Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.
Herkese merhaba.

3 gündür oyunu açamıyorum. Steam üzerinden "oyna" kısmına bastıktan 3-5 saniye sonra oyun otomatik duruyor ve tekrar yeşil "oyna" yazısı çıkıyor. Bastığım anda oyun açılmadan kapanıyor yani. Dosyaları doğrulayıp denedim fakat olmadı. Ben de oyunu silip tekrar indirdim fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Diğer hiçbir oyunda problem yaşamıyorum, yalnızca Bannerlord'a girerken bu sorun karşıma çıkıyor. Açıldıktan sonra crash olsa yine anlayacağım fakat, oyna'ya bastıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrar oyna yazısı çıkıyor. Dediğim gibi oyun dosyalarını doğruladım, hatta silip yeniden indirdim ama sorun hala aynı.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Bende önceki update'de TaleWorlds yazısısından sonra açılmıyodu. Şimdi sizinle aynı sorunu yaşıyorum ancak şöyle bir error veriyor bende belki bir bilen vardır, ikimizinki de aynıdır?
 
Çözüm çok basit. Steam'i kapatın. Kullanıcı klasöründeki belgelere girip(C:\Kullanıcılar\kullanıcıadı\OneDrive\Belgeler) Mount and Blade II Bannerlord klasörünü tamamen silin. bende oldu umarım sizdede olur
 
Vcredits dosyası yükleyip deneyebilirsin. Vcredist_64 veya 32 bit hangisini kullanıyorsan indirip yükleyip bilgisayarı yeniden başlatıp deneyebilirsin.
 
Back
Top Bottom