Roffron said:
Lootbox falan yok. Microtransaction falan da yok. Single player oyun. Order 66 sonrası bir padawanın hikayesini anlatıyor. Inquisitorlar falan var. Güzel duruyor.
Roffron said:
Lootbox falan yok. Microtransaction falan da yok. Single player oyun. Order 66 sonrası bir padawanın hikayesini anlatıyor. Inquisitorlar falan var. Güzel duruyor.
Roffron said:
We know that three Star Wars films are scheduled for release following this year’s The Rise of Skywalker. It was revealed that the first Star Wars film set to be released following the Skywalker Saga will come from Game of Thrones creators David Benioff and D.B. Weiss - it’s unclear at this time if this project and the supposed Knights of the Old Republic film are related.
Gordioss said:Roffron said:
Yalnız çok harika olmuş, izlerken çok keyif aldım. Umarım Disney görür de yüzü kızarır.
Cioss Julius U.X. said:Nedense prequellerin dövüş sahnelerine özellikle de 3. filmdeki Mustafa dövüşüne laf ediliyor ama benim en sevdiğim kısım oydu.
Genelde eleştirilerin temelinde 5 dk saber sallanmaz diye bir şey var niye sallanmasın ki? 4. filmdeki gibi kuru kuru sopa tokuştursun istiyorlar herhalde.
Bu old republic dizisi en son d&d denen ikizdingillerden alınmıştı, ne durumda şimdi?Roffron said:O yüzden hazır beğenilmiş beleş hikaye olarak old republic filmi çekiyorlar.
Dizi zaten uzun zaman önce duyurulmuştu ama yapım ekibinde yaşanan sorunlardan dolayı ertelendi deniyordu. Üstüne bu korona mevzusunu da sayarsak yakın zamanda bir şeyler görmek zor.Bir de Obi Wan dizisi gelecek diye bir kaç yazı okudum bazı yerlerde. Ne kadar doğru?