HaveDeath Banned Nov 15, 2010 #1 Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ?
Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ?
Dragonbone Count Old Guard Nov 16, 2010 #5 HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak
HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak
HaveDeath Banned Nov 16, 2010 #6 Hiçbir Zaman Okuyamıyor.1.011 Orijinalini Aldığım Zamanlar StarWars Oynuyordum.Sanırım Bu 1.011 İçin :S Bende 1.011'de Denerim Arkadaş
Hiçbir Zaman Okuyamıyor.1.011 Orijinalini Aldığım Zamanlar StarWars Oynuyordum.Sanırım Bu 1.011 İçin :S Bende 1.011'de Denerim Arkadaş
Dragonbone Count Old Guard Nov 16, 2010 #7 HaveDeath said: Hiçbir Zaman Okuyamıyor.1.011 Orijinalini Aldığım Zamanlar StarWars Oynuyordum.Sanırım Bu 1.011 İçin :S Bende 1.011'de Denerim Arkadaş Click to expand... Yani. Hadi kolay gelsin sana
HaveDeath said: Hiçbir Zaman Okuyamıyor.1.011 Orijinalini Aldığım Zamanlar StarWars Oynuyordum.Sanırım Bu 1.011 İçin :S Bende 1.011'de Denerim Arkadaş Click to expand... Yani. Hadi kolay gelsin sana
odibey Banned Nov 16, 2010 #8 Dragonbone said: HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak Click to expand... anlamdım warbanda olurmu diyorsun
Dragonbone said: HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak Click to expand... anlamdım warbanda olurmu diyorsun
Dragonbone Count Old Guard Nov 16, 2010 #9 odibey said: Dragonbone said: HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak Click to expand... anlamdım warbanda olurmu diyorsun Click to expand... Demiyorum, sadece verdiği hatayı söyledim ben. Olursa bilemem ben
odibey said: Dragonbone said: HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak Click to expand... anlamdım warbanda olurmu diyorsun Click to expand... Demiyorum, sadece verdiği hatayı söyledim ben. Olursa bilemem ben
odibey Banned Nov 16, 2010 #10 Dragonbone said: odibey said: Dragonbone said: HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak Click to expand... anlamdım warbanda olurmu diyorsun Click to expand... Demiyorum, sadece verdiği hatayı söyledim ben. Olursa bilemem ben Click to expand... ben hiç denemedim kendi pc imden uzağım deneyip oluyormu bi denesene
Dragonbone said: odibey said: Dragonbone said: HaveDeath said: Bu Mod Warband İçin Değil mi ? İndirdim Modules'e Attım. get_object galaxy plane Çıktı.1.011 İçin mi ? Click to expand... Senin sorunun versiyonla değil ki. galaxy plane dosyasını okuyamamış, onun hatasını veriyor yavrucak Click to expand... anlamdım warbanda olurmu diyorsun Click to expand... Demiyorum, sadece verdiği hatayı söyledim ben. Olursa bilemem ben Click to expand... ben hiç denemedim kendi pc imden uzağım deneyip oluyormu bi denesene
HaveDeath Banned Nov 16, 2010 #11 Warband'da Çalışmıyor.1.011'de Denedim Oldu.Bütün Gün Başından Kalkmayacağım