Spor Toto Süper Lig

Users who are viewing this thread

Yalnız tüm takımlar yeterince iyi transferler yaptılar, bu sene çok zevkli maçlar göreceğimizi belirtmekle birlikte GS ve FB bu sene de başarı elde edemezse neler olacağını merak ediyorum.  :iamamoron:
 
KarStark said:
Bein Sports İngilizce de yayınlanınca zannettim İngiliz spiker olacak...A2 seviye ingilizce bilen birisni getirmişler..Kanser oldum :sad:
:lol: aynen
 
Hakemlerin maşallahı var yine.
https://twitter.com/konyaspor/status/896824176765530113

Edit: Trabzonspor da oynamak için değil resmen futbolcuları sakatlamak için çıkmış.
 
Almaz bence, ersun hocanın en temel özelliği fizik olarak sağlam oyuncuları oynatması. Selçuk bu tanıma uymuyor.
 
Fenerbahçe daha baskılı oynadı ikinci yarı, Trabzon gereksiz yere geri çekildi. Geri çekilmese maçı alma ihtimali gayet yüksekti. Yine Volkan'ın çok kolay çıkartması gereken, dokunduğu bir topu içeri alması olayına denk gelinmiş. Ligde ikide iki yaptı Demirel. Her kaleci 35'den sonra başarılı olamıyor tabi.

Trabzonspor'un geçen seferki maçında Pereira kırmızı kart görmesi gereken bir çok pozisyonda şanslı çıkmıştı. Bugün de Bero bir ton sarı kart görmekten kurtuldu. Neredeyse 30 tane faul yaptı bugün Trabzon. Hakem serbest vuruşların kullanımı konusunda gösterdiği özeni sarı kart pozisyonlarına da gösterse bence en az 1 oyuncu atılırdı. Alper'i fena hırpaladılar, ağlayacaktı çocuk. :grin:
 
Fenerbahçe'nin de faullerine kart göstermedi genellikle hakem. Bunu da es gecmeyelim
 
Back
Top Bottom