SP'nin MP'si...

Users who are viewing this thread

Evet.. adından da anlaşılmadığı üzere;

Aynı Singleplayer (SP) gibi  Multiplayer (MP) oynasak fena olmaz mı ? Yani SP deki lordlar yerine bizler olacağız.Nasıl olacağını bilmiyorum ama olursa çok güzel olacağına eminim.

Yani özetle;
SP'yi MP şeklinde oynasak,diyorum.

SP'yi MP yerine  Bir Mod gibi yapsalar güzel olurdu.(meydan savaşı,bayrak kapmaca gibi)

Diğer önerilere baksana. KOnunun teması değilde yorumlarda var.

Şöyle olabilir her lord'un bir kale hakkı olabilir.O kaleye ait sınırlı  bir bot sayısı olur onlarda lordların askerleri olur.Birbirimizle savaşırız.Bir Kral seçilebilir Lordların arasından.
        Ama şu anki haliyle SP yi Mp olarak oynasak daha iyi olur tabi.

Yahu neden anlamıyorsunuz, yeni motor lazım, olmaz Warband'in motoruyla. Ha, warbandla olmaz, MB ile olmaz, yeni motor yapılırsa, ancak öyle olur.

Antifiriz said:
Yahu neden anlamıyorsunuz, yeni motor lazım, olmaz Warband'in motoruyla. Ha, warbandla olmaz, MB ile olmaz, yeni motor yapılırsa, ancak öyle olur.
Antifiriz konuştu :!: :D

Aslında şöyle olabilir, ilk önce oyuna MP karakter sistemi getirilir. Sonra SP gibi MP oynanan serverlar olur. Karakterin sadece envanteri parası  ve askerleri kayıtlı tutulur ve her serverda aynı karakteri oynar. İlk önce güçsüz, fakat kalabalık mesela haydutlardan olur ilerledikçe krallığa katılma isteğince bulunur 1 gün gibi bir oylama süresi olur bunu lordlar oylar. Tabi bu lordlar gerçek insanlar. Kabul edilirse girer vs. Sonracıma karakterin kaleleri olmaz krallıkların kaleleri olur, her serverdaki krallıklar aynı olmaz. Yani sadece senin karakterin o serverde o krallıktadır ve kaleler sadece o serverda o krallığındır. Bunun yanısıra krallardan alınan ortak görevler ( 2-3 lord birleşip yaparlar falan filan ) olur güzel olur yani :D Daha da açardım da çok sıkıldım kaç gündür aklımdaydı iyi oldu ama :lol:

eleştirilere devam:

server'ın hiç kapanmaması, deli gibi yedek alması gerekir. Klanlar böyle bir masrafın altından kalkamaz. Firmanın kendi resmi serverlarını açması gerekir. O zaman da kullanıcılardan aylık server kirası istenir.

Oyun hiç kapanmadığı ve tüm bilgiler kayıtlı olduğu için birkaç uyanık hack'lemeye çalışır. hile, hurda alır başını gider.

Bence herkesin bir krallıgı olsa kaleleri olsa oyle oynasak mp.Serverler cok genis olmucak 50 60 kisilik falan.50 60 Kısıde lord olucak.Boş kaleler olmalı onları almalıyız yada kendımız kale ınsa edebılmelıyız belırlı yerlere.Bence boyle olsa super olur.Yine stratejik harita falan.

Double post oldu ama...

Alhedras said:
eleştirilere devam:

server'ın hiç kapanmaması, deli gibi yedek alması gerekir. Klanlar böyle bir masrafın altından kalkamaz. Firmanın kendi resmi serverlarını açması gerekir. O zaman da kullanıcılardan aylık server kirası istenir.

Oyun hiç kapanmadığı ve tüm bilgiler kayıtlı olduğu için birkaç uyanık hack'lemeye çalışır. hile, hurda alır başını gider.

Paralı olsun oynarız  :lol:

Alherdas bir karakter dosyasının serverda tutulmasının bu kadar sorun olacağını sanmıyorum. Nede olsa bir server en fazla 64 kişilik :roll:

minnakodunum said:
Alherdas bir karakter dosyasının serverda tutulmasının bu kadar sorun olacağını sanmıyorum. Nede olsa bir server en fazla 64 kişilik :roll:

Onu yazarken aklında başka bir şey vardı.

Pingi hiç mevzuya katmıyorsunuz. Tek kişilik oyunda bile tüm Calradiadan zor haberimiz oluyor. Burada XXin kalesini YY kuşattı mı diyecek?

Ayrıca Co-op güzel fikir zaten. :)

Alhedras said:
eleştirilere devam:

MP oyunu SP gibi olsun zaten forumun yarısından çoğu gelir fiyat ister 70-100 olsun dünyadan milyonlar akın eder yani en kötü ihtimal ile on milyonlar kazanabilirler böyle bir oyun için ayrıca TWM gibi birşey olur yani TaleWorldsMoney diye onunla özel silahlar alınabilir, TWM ise gerçek parayla alınır, oyun çok iyi para kazanır yani o paraya server kirası çok az gelir :) bide M&B hayranları TWM aldımı paraya para demez Taleworlds :D
ayrıca hile filan diyorsun, onun çözümü bulunur ama şu adını kullanmaya gerek olmayan program varya c ile başlayan, o kalkmıs olur çünkü tamamen online olan bir oyunda siz hiç bi trial bide full gördünüzmü :D full ise sadece cd ile satılır (seri-key) ama internetten trial indirme olmaz en azından güzel olur ya :D

Back
Top Bottom