TheLiqht said:Ben Cnbc-e den şunları izliyorum ;
Chuck,Spartacus,Merlin,Leverage ve Unnatural History.
Chucktaki kahramanım Morgan Grimes .![]()
Aaah ! Crap !Alhedras said:Bildiğiniz gibi Spartacus'u oynayan Andy Whitfield rahatsızlanmıştı. 2. sezonda ne olacağı belirsizdi. Sonunda yapımcılar Andy Whitfield'ın yerine yeni Spartacus olarak The Pasific'te de oynamış olan Liam McIntyre ile anlaşma sağlamışlar. Detaylı bilgi için,
http://uk.tv.ign.com/articles/114/1144353p1.html
yeni Spartacus hayırlı olsun.
Bak şimdi, dizide gösterilen şeyler düşünülürse demek ki adamda okkalı... ehem neyse...
Alhedras said:Spartacus'ümüz, Andy Whitfield, 1,5 yıldır mücadele ettiği lenf kanserine yenik düşerek 12 eylül sabahı 39 yaşında hayata veda etmiştir...
Alhedras said:Spartacus'ümüz, Andy Whitfield, 1,5 yıldır mücadele ettiği lenf kanserine yenik düşerek 12 eylül sabahı 39 yaşında hayata veda etmiştir...
Acayip üzüldüm, Spartacus denilince aklıma ilk onun yüzü geliyordu. Bir diziden başrol' un çıkıp yerine başkasını sokmaları kadar hiç birşeyden nefret etmiyorum.Alhedras said:Spartacus'ümüz, Andy Whitfield, 1,5 yıldır mücadele ettiği lenf kanserine yenik düşerek 12 eylül sabahı 39 yaşında hayata veda etmiştir...
Raydric said:Acayip üzüldüm, Spartacus denilince aklıma ilk onun yüzü geliyordu. Bir diziden başrol' un çıkıp yerine başkasını sokmaları kadar hiç birşeyden nefret etmiyorum.Alhedras said:Spartacus'ümüz, Andy Whitfield, 1,5 yıldır mücadele ettiği lenf kanserine yenik düşerek 12 eylül sabahı 39 yaşında hayata veda etmiştir...