[SP]Osmanlı Senaryosu[İndirme Linki][Ana Konu]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
profenix said:
Konuyu direk kilitleyin bence kafanız rahat eder.İstediğiniz gibi,istediğiniz hızda çalışırsınız zaten öneri yazan yok."v2 çıktı mı?","çıkarın şu modu pfff"diyor 10 yorumdan 9'u.

Haklisin.

Konuyu kitliyorum. Ara ara bilgi verecegim. resimde atarim. zaten test asamasina gecmemiz cok uzun surmez yakinda haber veririz.

Daha once bahsettim mi bilmiyorum Akıncı senaryosu ile ilgili olarak her dağıttığınız Sırp Şövalyesi partisi başına 100 akçe alacaksınız. Bu partilerden belirli sayıda yok ettikçe yeni görevler açılacak.

Şuan mobilim. Pcye geçince atacagim. Yeni parti grupları da bulunuyor bu arada;

-Yeniçeriler
-Osmanlı Akıncıları
-Akkoyunlu Akıncıları
-Tatar Akıncılar
-Yörükler
-Türkmenler
-Tapınakçılar

Onla ilgili olarak biraz kararsızım. Dediğin gibi de olabilir. Veya oyuncunun kanaatine bırakırız onu.

Türk olarak oynayan oyuncu gerçekçi olarak oynamak istiyorsa zaten yeniçeri ocağına girmez. Ama hem Türk olup hem de yeniçeri ocağına katımak isteyenlerde olacaktır eminim.

Yeniçeri Ocağı;
Yeniçeriler;
Akıncılar Köyü;
Sinop Limanı;

Modeller için Tüfekçi Başı'ya ve Yeniçeri sahnesi için frozenpainter'a sonsuz teşekkürler.Ağaç textureleri değisecektir. Yeniçeri troopları şuan bu kendi ayarladıklarım. Trooplarla asıl Osman ilgileyor. O ustünde değişiklik yapabilir. Birde troopların yerlerini daha tam bitirmedim. Sahnelere biraz daha troop ekleyecegim.

Redstone Knight said:
Sinop limanındaki Viking gemilerini düzeltebilir misiniz ileride ?

Bazısı suyun içine batmış onu duzeltmek kolay.Farklı gemiler koymamızı kastediyorsan bulabilirsem tabiki farklı gemiler koyarim.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom