[SP] Native Expansion Pack: Dark Nights (v0.6)

Users who are viewing this thread

Merhabalar forumda yeniyim bu arada kolay gelsin. Bug var modda bir tane pravende daha önce handa oda kiralamıştım kitap yazmaya başladım bir süre sonra ayirıldım şehirden şimdi hangi şehirin hanina girip hancıyla konuşsam "Başka birşey?" diye soruyor ve konuşma bitiyor hiçbirşey yapamiyorum.
 
:grin: Öncelik ile hayran kaldığımı belirteyim , zaten bu mod için üye oldum .Ancak bir kaç eksik mevcut onları dile getirmek istiyorum.

1-Hanlarda uyurken geçen sürede donma meydana geliyor böyle kasıyor gibi , ancak şu  gözlem kulesi mi nedir adını unuttum onda dinlenirken sorun yok.

2- Hanlarda bir süre sonra Hancı ya tıklayınca hep başka isteğiniz beyim diyor kapanıyor , başka bir seçenek yok nereye gitsem böyle.

3- Haydut  kamplarına gidince üstüne tıklayınca bir sürü kırmızı yazı çıkıyor bana dinar veriyor , esirler çıkıyor ve kamp yıkılıyor ( kimseyle savaşmadan bir şey yapmadan)

4-Hanlarda oturan insanlara tıklayınca İngilizce yazıyor How is life tarzı bunların Türkçeleştirilmesi hoş olur.

5- Başka krallığın inşa ettirdiği yapı , o şehri falan ele geçirince hala o krallığın yapısı gibi görünüyor mesela atıyorum sarranidler  ulak karakolu yapmış diyelim Tulga şehrine , sen Tulga'yı alsında sarı renkte ulak karakolu duruyor.

6- Mühendis alım , yani genel olarak inşaat ekranı tamamı ile İngilizce.

7- Kara şövalyeler birisiyle savaşırken tıkladığımda sadece ayrıl seçeneği var .

8- Dinimin Tengri olmasına rağmen krallığımın Hristiyan olması.

9- Bu moddan sonra bir de oyundan çok sık atıyor Warband durduruldu falan diyor .

10- Yataklarda siyahlık var .

11- bu mod ile alakalı değil ama konuşmalara el atarsan çok müthiş olur , mesela yolda giden adamıma tıklıyorum " Ev sahibimiz Zengin'le kadeh kaldıralım " tarzı cümleler kuruyor bu konuşmalara el atsan tadından yenmez hani

12- Önerim var bir adet : Böyle mesela kaleyi almaya gidiyoruz kalede diyelim Sultan hakim var , hakime teke tek düelloya davet edebilsek yenersek kale almaya falan , ama bazen böyle kabul etmemesi olsun , sonra yenilip de vermemesi olsun tarzı . yani olursa güzel olur gibi geliyor.

13- Aklıma bir şey takıldı ;  Deniz savaşı var demişsin , ancak ben denizde benden başka gemi göremedim.

14- Gizli kasalar olayını anlamadım şehrin kalesinde mi yoksa şehir meydanında mı ?

Şimdilik gördüklerim bunlar  :eek: bir sonra ki sürümlerde bunlar düzelse mesela daha hoş olur gibi geliyor . Şimdiden başarılar.
 
merhabalar
öncelikle yapmış olduğunuz mod gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık demek istiyorum. sırf buraya mesaj atabilmek ve gelişmelerden haberdar olabilmek için üyelik aldım. bi maruzatım olacaktı oyunla ilgili çözemedim sıkıntıyı ama, evlilik konusuna değinmek istiyorum. ne bi turnuvadaki başarılarımı ithaf edebiliyorum ne de herhangi bi kadına sizin en büyük hayranınızım gibisinden iltifatta bulunabiliyorum. bununla ilgili bi düzenleme getirilirse eğer çok şahane olur hilesiz oynuyorum bir çok toprağım oldu ama ne yazık ki bi hatunum yok :sad:

EDİT1: Bir hata gözüme çarptı onu da dile getirmek istiyorum. Misal Tilbaut kalesinde 150 askerim 20-30 tane de esirim var. sayısı önemli değil. şuan 720. gündeyim oyun günü olarak. düşmanlardan birisi kalemi kuşattığı zaman kaledeki askerlerim direk sıfıra iniyo. hiç uğraşmadan savaşmadan kalelerimi şehirlerimi alıyolar. merkez şehrimde 1000 tane asker var ona da aynısı olursa gerçekten çok büyük problem olur yani o kadar emek var ve hilesiz oynuyorum oyunu buraya gelene kadar neler çektim anlatamam cidden :grin:
umarım yeni sürümde birçok hata bug vs. düzeltilmiş olur mükemmel bi mod ancak böyle ufak hatalar olabilir tabiki de. elinize emeğinize sağlık şimdiden allah kolaylık versin diyorum işiniz zor cidden.
Saygılarımla

Seçkin ŞAHİN
 
Mod çok güzel olmuş elinize sağlık ama kara şövalyeler çok fazl ve güçlüler 40 kişilik orduyu süpürdüler kapatma var biliyorum ama
 
Ne şehirlerimde ne de köylerimde inşaat yapamıyorum yardım edebilecek var mı? Taş 0 gözüküyor ve yetersiz malzeme diyor inşa ederken.
 
Porshy said:
frozenpainter said:
-İlk linkteki kodu eklediğinde köylerde maden inşa ediyorsun ve haftalık bir geliri oluyor.
-2. linkteki turnuva sistemini geliştiriyor, hem sahne olarak hem oynanış olarak.
-3. kod, savaşa başlamadan önce kumandan seçebiliyorsun, örneğin grupte bir npc varsa onu seçip sahnede onu kontrol ediyorsun.

Şehir ve köylere ek bir troop eklemek için scrpis dosyasına bak, orda walker_type diye bir script vardı, onun dışındada birkaç yerde değişiklik yapınca 3 tür troop spawnlanıyor köy yada şehire.

1. linkteki olay aslında zamanla olacaktı, demir madeninden dolayı ama illede buradaki gibi olsun istiyorsanız demir madeninde demir üretimi yaparız, diğer taraftan altın madenide olabilir, kodu bir inceleyeyim.

2. linkteki linkler kırık sanırım denedim ama indiremedim.

3. farklı bir sistemmiş, eklenebilir :smile:

Ek olarak odada uyuma için şöyle bir video çektim

youtube.com/watch?v=vETClQdZdio

Tam olarak nerede farklı yaptığmı söylersen deneyebilirim, denemelerim sırasında herhangi bir hatayla karşılaşmadm, videonun devamındada zaten boy için yaptığım testler var yani ilk 2 dksı sadece odada uyuma hakkında


Mod çok süper elinize sağlık.Bu kitap okuma bugına takılı kaldım yanlız nasıl çözebilirim :/ videodaki gibi kampta moda girince activate room renting çıkmıyor.Hancı da artık oda kiralamıyor acil yardım lütfen 
 
Kardeşim müziklerini değiştirsen daga iyi olur bence, haritada seyahat filan ederken daha hoş olur...
Ne koycağını filan bilmiyorsan osmanlı saray müziklerini tercih ederim bide klasik müzikler... ??
 
frozenpainter said:
-Pravende limandan ayrılıp şehire tıklayınca gemiden iniyor fakat uçurumun orda takılıyor karaya tam olarak çıkamıyor.
-harita üzerindeki şehir isimlerininde i harfi tam olrak gözükmüyor.
Konu hortlatayım praven sorunu her yerde var çoğu modda nasıl bir arazi ise modsuz cheatmenu ile gemi alsan da oradan cikamiyorsun.Sen daha iyi bilirsin.
 
Evet o durum direkt oyunun gemi çıkartma hatasından kaynaklanıyor, ancak şuanda kodlar fazla karıştığı ve hataların çokluğundan dolayı arada sırada geliştiriyorum en baştan, 1.171 sürümü için, bu hataya da bir göz atarım ne yapabiliyoruz diye yani gemiden inme kodunu değiştiririz gerekirse :smile:

Edit: v0.1.29 sürümünde düzeltilmiştir.
 
Back
Top Bottom