RobinVanPersie said:
Öncelikle V1-V2-V3 yamalarını denemiş lakin sonra hemen silmiş biri olarak konuşuyorum.
Öncelikle modun konusu son derece ilgi çekici,lakin birçok hata var bence şu hatları düzeltirsen çok başarlı olacağına inanıyorum
1-Tüm ülkelerin askeri kıyafetlerini komutan isimlerini sancakları iyi şekilde ayarla
2-Özellikle şehir kaplamları ortaçağdan kalma ama oyun 1900 lü yıllarda geçiyor kaplamları değiştirmelisin (yabancı modlarda 20 yy kaplamalarına bakabilirisn)
3-Büyük şehirlere özellik koymalısın (Ankara Meclis)
kardeşim öncelikle başarlı olmanı yürekten istiyorum ve yamanı gerçekten oynamak istiyorum ama üzerinde baya bir çalışma lazım v1-v2-v3 de oynanacak durumda değil umarım V4 eksiklerin en aza indiği kurtuluş savaşını iliklerimize kadar yaşayacağımız kaliteli mod olur KOLAY GELİSN...
Çok güzel dille anlatmışsın bunun için ayrı teşekkür ederim, ayrıca bize verdiğin desteklerden ötürüde teşekkür ederim, lakin merak buyurmayınız, senaryolu bir şekilde geliyor, ve britanya tankından tut, Türk cepheleri bile var... modu yaparken örnek aldığımız modlar : Cihad ve Haçlılar ve The Parebellum modlarıdır...