-
Erozbey said:Öyle bir kural var.
HyperCharge said:Birinin konu açması veya forum kurallarına şöyle bir madde eklemesi lazım;
''Eğer mod yapacaksanız,Yaptıklarınızı resim alın az daha geliştirin,gerekirse mod çıkacağı zaman konunuzu açın.Eğer buna uymazsanız uyarı alırsınız ve konunuz kapanır.'' gibi bir şey.
Ben sadece Herkesin yaptığı hatayı söyledim..
Moda gelirsek..
Bence konuyu kilitle.Modunu geliştir(Gerçek anlamda).Gerekirse 1 ay veya 1 yıl konuyu açma.Ta ki modunu gelişmiş bir düzeye çıkarana kadar.Ben her türk modunu desteklerim.Lakin,böyle alel acele gelmeyen modları.
Sana başarılar.
Thehealer said:Neden Osmanlı ? Selçuklu,Balkan,Gazneli değilde neden Osmanlı? Tam 20 mod (tamamlanan ve tamamlanmayan) var ...
Başarılar
HyperCharge said:Ozaman bazı düzeltmeler yapsan iyi olacak.Anadoluda o zamanlarda isyancı falan olduğunu sanmıyorum.Beylikler vardı.Mesela Karamanoğlu gibi gibi.Daha sonra,o zamanlarda Arap sultanlığı diye birşey yoktu Memlük Devleti vardı.Rus krallığı varmı bilmiyorum.Sen hangi zamana göre yapıcaksan,şu spoiler da ki linke tıkla derim.Tarihlerine göre devletler var;
http://geacron.com/home-en/?&sid=GeaCron304794
Mesela yukarıda ki linkte ki tarih atlasında,1370 de ki devletleri araştırdım.Ozamanlar anadolu da Germiyan,Karaman,Kastamonu,teke,Aydın ve menteşe oğulları vardı.Ayrıca eretna devleti vardı.Ayrıca o zamanlar rus krallığı yoktu.Altın ordu veya Lithuania(litvanya galiba) falan var..Demek istediğim,Araştırma yap
Son eleştirimi de yapmak istiyorum;
''-Haritada Çöllük Alanlar Yok edildi''
Demişsin.Peki,Memlüklerin arapların yaşayacağı yerler çöl değilmiydi ? adamlar dağda yaşamadılar herhalde
Kolay gelsin.
Edit;Sakın ha alınma.Ben sadece eksiklerini düzeltmen için sana yardımcı oluyorum.
Bu dediklerin karşısında kimse Osmanlı İmp. sevmiyorum demez.Ama şu foruma bir az göz attıktan sonra kaç tan Osmanlı modu olduğunu görürsün.Evet belki diğer devletler karşısında çok bilgin yok ama neden diğer devletleri araştırarak daha fazla bilgi sahibi olmayasın ?Genel olarrak söylersek O saydıkların ve diğer devletlerden çok osmanlı seviliyor.Benim neden Osmanlı modu yaptığımı soruyosan Osmanlı devleti hakkında tarihim bilgim diğelrlerine göre fazla ve osmanlı devletini sevdiğim için yaptım
Kötü yorum atmaları senin için daha iyi olur hatalarını düzeltirsin.Not: Acemi bir moddur lütfen kötü yorumlar yazmayın
Eğer resim atmadan konuyu açarsan konun kilitlenecektir fikir üzerine konu açmak yasak.Zaten modunu bir ilerleme kayıt edince açmalısın.Not:Yakında resimler eklenecek
Sanırım diğer arkadaşlarla bunu konuştunuz.Oyuna ekleyeceğin Arap devlet çölde yaşamayacak mı ?Haritada Çöllük Alanlar Yok edildi
Moğollar ve Timurlar asla Hanlık değillerdi ve Moğollarla Timurlar ayrı devletlerdir.Moğol Timur Hanlığı
Yine kendi tercihin ama ;Bizans İmparatorluğu
Belki değiştirmek istersin ama asıl adı imla olarak "Memlûk Sultanlığı" diye biliyorum.Memlük Sultanlığı
Senaryoyu biraz daha imlasını düzeltmeni ve senaryonun kendisini biraz daha düzeltirsen güzel olur.*Senaryo*
Sırp Krallığı diye bir şey yoktur.Sırbistan Krallığı diye bir şey vardır.Sırp Krallığı
Kendi bilgimden yola çıkarak I.Murat döneminde Osmanlı'nın İmparatorluk olduğunu biliyorum yanlış mıyım ? zaten bu yüzden böyle deniyordu ona "Hüdavendigar"Hüdavendigar ModHüdavendigar Mod
Şehzade Bayazid olarak değiştirilmesi bence daha doğru.Taht talibi Şehzade beyazıt
Burasının yardımı dokunur.Not:İtem yapacak biri lazım -Haritacı lazım
Black Dead said:Bunu bilmiyordum açıkçası ama yinede tarihte böyle bahsediyorlar.Chicollette said:Osmanlı ' Sultanlık, Krallık, İmparatorluk, Hanlık, Çarlık, Despotluk, Atamanlık v.s ' gibi yönetim biçimleri ile kronolojik tarihi boyunca hiçbir zaman idare ve lanse edilmemiştir. Adından da anlaşılacağı üzere;
Devlet-i Aliyye Osmaniyye yani Büyük, Ulu, Aziz, Yüce gibi bir 'Devlet'tir. İmparatorluk olduğunu birisi poposundan uydurmuş.
Kim demiş Osmanlı İmparatorluk değil diye kafayımı üşüttünüz ? Fatih Sultan Mehmet Han sözlerinden "İmparatorluğumu" diye söz etmiştir.Chicollette said:Black Dead said:Bunu bilmiyordum açıkçası ama yinede tarihte böyle bahsediyorlar.Chicollette said:Osmanlı ' Sultanlık, Krallık, İmparatorluk, Hanlık, Çarlık, Despotluk, Atamanlık v.s ' gibi yönetim biçimleri ile kronolojik tarihi boyunca hiçbir zaman idare ve lanse edilmemiştir. Adından da anlaşılacağı üzere;
Devlet-i Aliyye Osmaniyye yani Büyük, Ulu, Aziz, Yüce gibi bir 'Devlet'tir. İmparatorluk olduğunu birisi poposundan uydurmuş.
Tarih dediğin Vikipedi'nin safsatalarından ibaret artık ama etik olan bu değil tabi ki kardeşim Osmanlı kendisini böyle tasvir etmişken 2. şahısların House of Ottoman diye lanse etmesi bile kimin umrunda olur?
Chicollette said:Çok cahilsin keşke ölsen. Kardeşim anlatamıyorum galiba;
İmparatorluk, kendi topraklarında oturan çeşitli milletleri egemenliği altında toplayan devlet biçimidir.
Osmanlı jeopolitik ve jeostratejik konum olarak bir İmparatorluk'tur doğru. Ama İmparatorluk avrupai bir terimdir. Tarih boyunca hiç bir Türk boyu İmparatorluk sıfatını hükümdarlıklarında kullanmamıştır. FSM'in İmparatorluğum demesinin sebebi karşısındakini küçümsemekten ibarettir. Yoksa kendiside Devlet-i Aliyye Osmaniyye ismine hükmetmiştir.
Hasan paşa said:Aferin Sana Ottoman Scnerio dan hep alıntı.Bravo.Bıkmadınızmı şu moddan alıntı yapmaya