[SP] Evlat - ana konu (v1.21 çıktı 15.07.2017)

Users who are viewing this thread

erennuman_mb said:
Mr.Semih said:
Nereden indiriyoruz
MDLWA7.jpg

saol :smile:
 
+10 onur yapabilmek için neler yapabilirim. Biliyorum bazılarını ama çok zor acaba bir şeyi mi kaçırdım yoksa gerçekten uğraştırıcı mı ? Uzun bir süre oynadığım halde başaramadım.
 
Şu tam çözüme baktım zaten bütün görevleri bitirdim ama hiç birşey anlamadım Ymira mathaled Nizar bide Leydi Asalet ile ilgili kafam hala karışık acaba bişeylermi kaçırdım ?.. onlarla ilgili görev vermedi de ergellon yaylası dorak kalesi ile ilgili görev de yoktu gitttim baktım bişi anlamadım :smile: ama güzeldi :razz:
 
Geroya Hanında çaycıya atar yapıp muhafızları çağırınca kaçtım şimdi hana giremiyorum ne yapacam tekrar mı başlatmam lazım? Biri yardım etsin lütfen
 
Sadece bende mi oyunu kapattığımız zaman karakterin üzerinde ki tüm eşyalar, yetenekler ve beceriler aynı zamanda nam gibi durumlar sıfırlanıyor ??? :cry:
 
Alayen ve Bahaestur neyse de Rolf'e haydut liderliğini hiç yakıştıramadım. Bir de kendisine güvenilmemesine söyleniyordu. Oldu mu şimdi? :grin:
 
Beyler kılıç ustasının bana verdiği siyah kılıç ustasını yen görevindeyim ve khudanın hanında bulamıyorum beyler bi el atın
 

Similar threads

Back
Top Bottom