[SP] Azgad - Bir Kalradya Hikayesi v1.0+Modul System|Hikaye Modu

Users who are viewing this thread

Abi mod Harika Seni de çok seviyorum ama çok bug var native in 1901 katı bug var ben bir bug a denk geldim han a gittim adam bana 5 şarap verdi onları praven deki hancıya götürdüm verdim oda bana bişeyler verdi sonra onu götürmek için zendar a doğru gittim hancıyla konuştum bana şöyle dedi Eee Eşyaları Götürdünmü felan dedi bende Henüz değil dedim ilerleyemiyorum :smile:
 
Biraz Geç Diyorum Ama İlk Baştaki Bölümde Köylülerin Arasından Geçerken Kendi Kendine Nolmuş Böyle Felan Demesi Senaryoya Renk Katabilir.
Ayrıca Bu Başka Bazı Yerlerde De Olabilir İlk Bölüm Çok Sade Olmuş Öyle Kayığa Binip Gidiyosun


Edit : Harita Da Fena Olmaz [Minimap]
 
Cihat ve Haçlıları boşver bu modun v2 sini çıkar.Evlat modundak hancılara sorduğumuzda hancıların "X lord haydutların bir yerde kamp kurabileceğin den şüpheli." veya "X lordu akrabasını kurtarmak için yol arıyor." vb. özellikler olursa tadından yenmez.
 
Kortlcha said:
Rodok Komplosu görevinde 5 tane gemi partisini öldürdüm ama Harlaus'la herhangi bir diylaog açılmıyor. Ne yapmam lazım?
Eğer hile kullanıp ışınlanıyorsan biraz zaman geçmesi lazım, öldürmen gereken gemiler gemi devriyeler, ek olarak 1 tane daha öldürüp dene.
 
Az önce bitirdim bu mod gerçekten harikaydı. İkincisini düşünürmüsün bilmem ama bence düşünmelisin. En sevdiğim bölüm ilk çatıdan atlamalı yerdi ayrıca gemi sürmek ve ziyafet sahnesi de çok hoş olmuş ellerine sağlık. İkinci çıkacak mı ? Ve çıkacaksa lütfen sonu böyle olmasın haykırdım sonda ya  :lol:
 
Aklıma takıldı oynadığım modlar da sevdiğim birkaç eşyayı, özelliği bir mod da birleştirme gibi bir şey yapılabiliyor mu.(çok sevdiğim bir eşyayı herhangi bir mod dan hikayeli bir moda taşıma gibi?)
 
Arkadaş Sarradin Sultanlığında bir tek İncili Arwa kaldı.Derebeyini bile bırakmadım.Ama görev hala bitmiyor. Noldu böyle ? Hikaye (Ana Görev) başlığında ise krikonla yüzleş yazıyor. Halbu ki krikonu kestim biçtim rodokla anlaşma yaptım falan filan fistan sarradin kralını öldürdüm sarradinde toprak derebey bırakmadım.İncili arwa kaldı tek başına.hala bitmiyor.
 
güzel hortlattın konuyu :grin:


Cevap:yeniden kayıt aç baştan oyna veya modu silip tekrar yükle ama saveni sakla yada en kötüsü handa 2 3 gün geçirirsin bakarsın düzelir :grin:
 
Back
Top Bottom