f9t said:Ohooo haftaya çıkacak sonraki haftaya çıkacak tamam tamam sonraki hafta söz, bekleye bekleye bi hal olduk.
ne bu çıkış abi gören de adam kötülemiş sanacak bekleye bekleye bi hal oldum diyor doğru da diyor 8 nisan çıkış tarihiydi ha ben beklerim sorun yok ama şu şekil beklerim arasında büyük bir farğk vardırfbmemo123 said:ARKADASLAR ADAM BİZİM İCİN CALİSİYOR İNSANLİKTAN ANLAMİYORSUNUZ ADAM İSTESE HİC YAPMAZ MODU SENİN BENİM İCİN YAPİYOR HEMEN KOTULEMEYİN ADAM EMEK VERİYOR COK KOLAYSA SEN YAP. NEYSE HUN KOLAY GELSİN KARDESİM BU LAF MODUN ZAMANİNA OF PUF DİYENLEREYDİ
fbmemo123 said:ARKADASLAR ADAM BİZİM İCİN CALİSİYOR İNSANLİKTAN ANLAMİYORSUNUZ ADAM İSTESE HİC YAPMAZ MODU SENİN BENİM İCİN YAPİYOR HEMEN KOTULEMEYİN ADAM EMEK VERİYOR COK KOLAYSA SEN YAP. NEYSE HUN KOLAY GELSİN KARDESİM BU LAF MODUN ZAMANİNA OF PUF DİYENLEREYDİ
Hun said:fbmemo123 said:Birde Beylikler Obalar varmi reis
Obalar moğollarda var
Anlıyorum, ilk mod çalışman sanırım. Ama ilke göre çok iyi geldin buralara kadar. Yalnız çıkış tarihini Windows gibi tutturamadın olabilir, Bu hafta içi çıkması dileği ile kolay geleHun said:Moğolların hükmü altındaki Türklerde var diyeyim o zaman. Moğol birliklerinden çoğu Türk. Köylüleride Türk.
İnanın ben sizden daha çok istiyorum bitmesini, çok fazla zamanımı alıyor. 10 item ekleyipte çıkarabilirdim. Moğol imparatorluğu vs Svadya yapmayın, Haçlı olupta Kral Harlaus tan emir almayın diye uğraşıyorum. Eklediğim item sayısı 1000'i geçti.
Yav ne alaka şimdi? Herkezin hayatına da kimse karışamaz.fbmemo123 said:Arkadaşlar Kusura Bakmayın ama Siz olceginiz Tarihi biliyormusunuz adam modun tahmini suresini söyledi + Adamında hayati var arkadaşlar hayatta her şey planladığını gibi gitmiyor biliyorsunuz hadi iyi aksamlar tekrardan kusura bakmayın
Hun said:Moğolların hükmü altındaki Türklerde var diyeyim o zaman. Moğol birliklerinden çoğu Türk. Köylüleride Türk.
İnanın ben sizden daha çok istiyorum bitmesini, çok fazla zamanımı alıyor. 10 item ekleyipte çıkarabilirdim. Moğol imparatorluğu vs Svadya yapmayın, Haçlı olupta Kral Harlaus tan emir almayın diye uğraşıyorum. Eklediğim item sayısı 1000'i geçti.
Faruk Özkar said: