[SP] Anneciğim, Türkler! - Alpha [BUGFIX]

İlk versiyon;

• Güzel

Votes: 119 32.0%
  • İdare eder

Votes: 29 7.8%
  • Buglardan temizlenmeli

Votes: 101 27.2%
  • Kötü

Votes: 23 6.2%
  • Oynamadım

Votes: 100 26.9%

• Total voters
    372

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Ohooo haftaya çıkacak sonraki haftaya çıkacak tamam tamam sonraki hafta söz, bekleye bekleye bi hal olduk.

ARKADASLAR ADAM BİZİM İCİN CALİSİYOR İNSANLİKTAN ANLAMİYORSUNUZ ADAM İSTESE HİC YAPMAZ MODU SENİN BENİM İCİN YAPİYOR HEMEN KOTULEMEYİN ADAM EMEK VERİYOR COK KOLAYSA SEN YAP. NEYSE HUN KOLAY GELSİN KARDESİM :smile: BU LAF MODUN ZAMANİNA OF PUF DİYENLEREYDİ :smile:

f9t said:
Ohooo haftaya çıkacak sonraki haftaya çıkacak tamam tamam sonraki hafta söz, bekleye bekleye bi hal olduk.

Sitemini anlıyorum ama biraz daha sakin olursan bunun yanında teşvik ederek yardımcı olmaya çalışırsan yapımcıya inan umduğundan da iyi olur ve hızlı çıkar.

Edit ; Hun, gittikçe artan heyecanım şuan doruk noktasında...  Tekrardan kolay gelsin.

Ben Zaten Mod Yapıyorum Modlama Konusunda Bilgim Var Ve
Forumda Argo Veya Argoya Yakın Konuşmak Kurallara Aykırı
Lütfen Konuşmalarımıza Dikkat Edelim Ve Konuyu Dağıtmayalım Kardeşim.

fbmemo123 said:
ARKADASLAR ADAM BİZİM İCİN CALİSİYOR İNSANLİKTAN ANLAMİYORSUNUZ ADAM İSTESE HİC YAPMAZ MODU SENİN BENİM İCİN YAPİYOR HEMEN KOTULEMEYİN ADAM EMEK VERİYOR COK KOLAYSA SEN YAP. NEYSE HUN KOLAY GELSİN KARDESİM :smile: BU LAF MODUN ZAMANİNA OF PUF DİYENLEREYDİ :smile:
ne bu çıkış abi gören de adam kötülemiş sanacak bekleye bekleye bi hal oldum diyor doğru da diyor 8 nisan çıkış tarihiydi ha ben beklerim sorun yok ama şu şekil beklerim arasında büyük bir farğk vardır

fbmemo123 said:

Çok fena oldu ya bu özür diliyorum abi senden ama son bikez modun zamanına of puf.

Moğolların hükmü altındaki Türklerde var diyeyim o zaman. Moğol birliklerinden çoğu Türk. Köylüleride Türk.

İnanın ben sizden daha çok istiyorum bitmesini, çok fazla zamanımı alıyor. 10 item ekleyipte çıkarabilirdim. Moğol imparatorluğu vs Svadya yapmayın, Haçlı olupta Kral Harlaus tan emir almayın diye uğraşıyorum. Eklediğim item sayısı 1000'i geçti.

Hun ne yaparsan en iyisi olsun.Sonra mod kötü olmuş diye geliyolar bu defada.

Arkadaşlar Kusura Bakmayın ama Siz olceginiz Tarihi biliyormusunuz adam modun tahmini suresini söyledi + Adamında hayati var arkadaşlar hayatta her şey planladığını gibi gitmiyor biliyorsunuz hadi iyi aksamlar tekrardan kusura bakmayın  :grin:

Hun said:
Moğolların hükmü altındaki Türklerde var diyeyim o zaman. Moğol birliklerinden çoğu Türk. Köylüleride Türk.

İnanın ben sizden daha çok istiyorum bitmesini, çok fazla zamanımı alıyor. 10 item ekleyipte çıkarabilirdim. Moğol imparatorluğu vs Svadya yapmayın, Haçlı olupta Kral Harlaus tan emir almayın diye uğraşıyorum. Eklediğim item sayısı 1000'i geçti.
Anlıyorum, ilk mod çalışman sanırım. Ama ilke göre çok iyi geldin buralara kadar. Yalnız çıkış tarihini Windows gibi tutturamadın olabilir, Bu hafta içi çıkması dileği ile kolay gele :smile:

fbmemo123 said:
Arkadaşlar Kusura Bakmayın ama Siz olceginiz Tarihi biliyormusunuz adam modun tahmini suresini söyledi + Adamında hayati var arkadaşlar hayatta her şey planladığını gibi gitmiyor biliyorsunuz hadi iyi aksamlar tekrardan kusura bakmayın  :grin:
Yav ne alaka şimdi? Herkezin hayatına da kimse karışamaz.

Hun said:

İnşallah fazla item olduğundan kasmaz.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom