[SP] Anneciğim, Türkler! - Alpha [BUGFIX]

İlk versiyon;

• Güzel

Votes: 119 32.0%
  • İdare eder

Votes: 29 7.8%
  • Buglardan temizlenmeli

Votes: 101 27.2%
  • Kötü

Votes: 23 6.2%
  • Oynamadım

Votes: 100 26.9%

• Total voters
    372

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Hun said:
Yetişirmi bilemiyorum haritayı yenilemek gibi bir düşüncem var 3-4 gün de olabilir cumartesi-pazarda.
Bence harita ideal ama şu olabilir
Haritayı azıcık güney ve Doğu yönünde genişletebilirsin. Anadolu'yu ise tamamen alırsın
Bence yenilemeye gerek yok Anca ekleme yapılır
Sizce?

Turkic_Nogay said:
Hun War in the east linkleri yok bu konuda yardım edermisin ?

Yardım etmeyi çok isterdim fakat link yeni kaldırılmış benimde bildiğim başka aktif link yok. Sahibinin isteği bu doğrultudaysa benim yapabileceğim birşey yok.

Deli Kurt said:
Japon denizine kadar genişletmeni tavsiye ederim.

Yunanistandan Japon denizine kadar düşünüyorum.

Hun said:
Yetişirmi bilemiyorum haritayı yenilemek gibi bir düşüncem var 3-4 gün de olabilir cumartesi-pazarda.

Haritayı genişletip sistemi kötü olanların oyununu kastırmaya gerek görmüyorum Hun, o ilk attığın harita ss deki gibi yapsan daha iyi olur. ad1257 gibi haritada takılırsa oynanmayabilir.

f9t said:
Hun said:

Haritayı genişletip sistemi kötü olanların oyununu kastırmaya gerek görmüyorum Hun, o ilk attığın harita ss deki gibi yapsan daha iyi olur. ad1257 gibi haritada takılırsa oynanmayabilir.

haritanın büyük olması değilde üzerinde aşırı derecede parti bulunması oyunu kasar (bkz: Anadolu 1320)

Harita genişletmenin sebebi zaten genişletilen yerlere parti ve şehirler kurmak değil mi? Ondan bahsediyorum bende.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom