Yavuz Sultan Selim
Recruit
Ya şu Haçlılardan Haç taşıyan araba varya savaşta giderken arkası sallana sallana gidiyor gülmekten oynayamıyorum onu sabit yapamaz mısınız?
Ben şu haç ile vurmaya çalışanlara çok gülüyom ya adamlar papaz gibi ama garibanlarda kılıç bile yok kutsal haç ile vurmaya çalışıyorlar haç ata çarpıyor hiç zarar veremiyor savaşta kimseyi öldüremeden ölüyorlar eğer tek bir tane kaldıysa ve kaçıyorsa ona acıdığımdan attan inip yumruk ile bayıltıyom onu ben ya fazla merhametliyimYavuz Sultan Selim said:Ya şu Haçlılardan Haç taşıyan araba varya savaşta giderken arkası sallana sallana gidiyor gülmekten oynayamıyorum onu sabit yapamaz mısınız?
ayn orda bütün adamlar kaçıyo yav ?serhatimparator said:Bug buldum . Burda Moğolistanın bir şehrinde Turnuvadayım birden bire Cengiz Han atıyla çitlerin üstünden geçip dışarı çıktı
Birde yeni eklenen itemleri cheatmenu deki item bulma yerine koyabilirmsin ?
dragos said:Haritayı çevirdim, artık baş aşağı değil. Harita ile ilgili ayarları yapamayanlar için module.ini'nin ayarlanmış hali de rar içerisinde bulunmakta. İndirdiğiniz arşivi çıkardıktan sonra mod dosyasına atın, başka bir şey yapmanıza gerek yok.
https://mega.co.nz/#!ghxDhLpS!Zoir0sWlQW5aBb0iS3K1D-ZxoRlOz7wP7fNPTqaz7pc
Sana tebrik yapıyorum, çok teşekkürler.dragos said:Haritayı çevirdim, artık baş aşağı değil. Harita ile ilgili ayarları yapamayanlar için module.ini'nin ayarlanmış hali de rar içerisinde bulunmakta. İndirdiğiniz arşivi çıkardıktan sonra mod dosyasına atın, başka bir şey yapmanıza gerek yok.
https://mega.co.nz/#!ghxDhLpS!Zoir0sWlQW5aBb0iS3K1D-ZxoRlOz7wP7fNPTqaz7pc
casus kıyafetleri düzenlense iyi olur at da eklenebilirÇepni said:Daha önce dendi mi bilmiyorum ama ana senaryo görevinde tüccarın adamlarını yönetirken düşman askerleri çadırın içinde kalıyor ve za zor öldürüyoruz birde mesela bir Şehre kılık değiştirerek girerken yakalanınca Şehre giriyoruz 1-2 düşman kesiyoruz kalan düşmanları bulmak ölüm koskoca Şehri arayıpta bulamadığım çok oldu bende bir hata var mı yoksa herkeste böyle mi ?
+1 Bendede Şehri Kurtarma Görevinde Adamlar Saçma Sapan Yerlere Kaçıyor Onları Aramakla Geçiyor Zaman.Çepni said:Daha önce dendi mi bilmiyorum ama ana senaryo görevinde tüccarın adamlarını yönetirken düşman askerleri çadırın içinde kalıyor ve za zor öldürüyoruz birde mesela bir Şehre kılık değiştirerek girerken yakalanınca Şehre giriyoruz 1-2 düşman kesiyoruz kalan düşmanları bulmak ölüm koskoca Şehri arayıpta bulamadığım çok oldu bende bir hata var mı yoksa herkeste böyle mi ?
DesTan. said:Merhaba
Birşey sormak istiyorum modu indiricektim de kafama birşey takıldı.Asya ve avrupa senaryosu demişsiniz ama sadece konuda asya senaryosu var.Avrupa senaryosu nerede ?
dragos said:Yapım Aşamasında:
- Asya Senaryosu için Hata Düzeltme (Hun tarafından)
1. C++ hatası çözüldü.
2. Yüklenme süresi kısaltıldı.
3. Diplomasi eklendi.
4. Abbasi Halifeliği eklendi.
5. Siyasi harita eklendi.
6. Din sistemi geliştirildi, krallıkların dini sabitlendi.
7. Map iconları değiştirildi.
8. Harita sorunu çözüldü.
9. Yüklenme ekranı görüntüsü değiştirildi.
10. Harita genişletilerek Hindistan, Macaristan gibi krallıklar eklenebilir (kesin değil).
- Avrupa Senaryosu (Dragos tarafından)
1. Yeni harita.
2. Yeni görevler.
3. Daha kalabalık ordular.
4. Şehir yıkma ve inşaa etme.
5. Moğol istilası, Haçlı seferleri, Göç vs.
6. Menü ve kaplamalarda düzenlemeler.
7. Çiftçilik, madencilik, balıkçılık gibi çeşitli meslekler.
8. Tarihe uygun sancaklar, askerler, itemler ve sahneler.
9. Yönettiğimiz şehirlerde cami, mektep vs inşaa etme ve inşaa sonrası yapının sahneye eklenmesi.
10. Diplomacy ve Freelancer.