Sozde Turkculer {irkcilar)

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

SaVasci958

Banned
Benim uye oldugum Turkcu site var forum.hunturk.com
Tanismalar bolumune konu actim adimi soyledim memleketim tunceli oldugumu soyledim kureysan asiretinden oldugumu ve o asiretin kurtlesmis turkmen asireti oldugunu soyledim ortada kimseye ne kufur ettim ne kotu soz soyledim
Yonetici bunun uzerine beni banlamazmi sinirim bozuldu

Turkcu olmak turk geleneklerini yasamak ve benimsemektir ve turk dunyasina hizmette bulunmaktir
Turklugun aleyhine calismamaktir turkun dostu olmaktir dusmani degil

İrkcilik kendi milletini ilah edinmek ve ustun tutmak diger milletler kucuk gormek ve onlara zulmetmek gibi
Bunlarin irkciliklari turkculukle ilgisi yok
Bunlarin irkciliklari yahudilerin irkciliklarindan farki yok

Ben turkcuyum ister beni kabul edin ister etmeyin ben irkci degilim

Saçma, türkçü olup olmaman neden ayrı davranılmana sebep olsun ki? Bu tür şeyler bana biraz yapmacık geliyor zaten, osmanlıcılık türünde şeyler.

kardeş benim anlamadığım, Kürtsen neden Kürt değil de Türk olduğunu iddia ediyorsun? Bu Kürtleşmiş aşiretlerin hepsi pekala gerçek Kürt aşireti olabilir. Bundan neden utanasın ki? Kürt olmak kötü bir şey mi?

Lord_Arthur said:
kardeş benim anlamadığım, Kürtsen neden Kürt değil de Türk olduğunu iddia ediyorsun? Bu Kürtleşmiş aşiretlerin hepsi pekala gerçek Kürt aşireti olabilir. Bundan neden utanasın ki? Kürt olmak kötü bir şey mi?

O zaman Peygamberimizde Türk değil neden Müslümanlığı kabul edelim?.. Böyle saçmalık olur mu? Kürtleşmişse Türk değilsin bu doğru.. Demekki onlar saf Türk istiyorlar?

Abi bırakın Türkçülüğü,Ümmetci olun biraz ümmetci her müslüman kardeştir
Osmanlının yıkılmasının en büyük sebebi "Milliyetçilik" değilmiydi kardeşim .bırakın bu ayaklarıda ümmetçii olun biraz.

FunkyKanki said:
Osmanlının yıkılmasının en büyük sebebi "Milliyetçilik" değilmiydi kardeşim .bırakın bu ayaklarıda ümmetçii olun biraz.
Osmanlıyı yıkan milliyetçiliği yapanlar : Araplar,Kürtler,Ermeniler,Yunanlılardır. Türk milliyetiçiliği diğerleri gibi ırkçılıktan ibaret değldir.

Kimmer said:
FunkyKanki said:
Osmanlıyı yıkan milliyetçiliği yapanlar : Araplar,Kürtler,Ermeniler,Yunanlılardır. Türk milliyetiçiliği diğerleri gibi ırkçılıktan ibaret değldir.
dogru soyluyorsun kimmer ummetcilik insan 30 sene geriye goturur turkculuk dedigim gibi irkcilik degildir onlarin turkculugu supheli olsa olsa irkci olurlar

Atatürk ''Ne mutlu Türk doğana !'' falan dememiştir.Kendini Türk hisseden,Türkiye'ye bağlı olan herkes Türk'tür anlamında ''Ne mutlu Türk'üm diyene !'' demiştir.

Osmanlı Devleti halifelik yetkisini I.Dünya Savaşında kullandı ama pek işe yaradığı söylenemez..Araplar İngilizler anlaştığı için halife olmakta bir işe yaramadı.Ümmetçiliğin artık anlamı kalmadığı için de  halifelik kaldırıldı.

Arkadaşlar Osmanlı'nın milliyetçilik  yüzünden dağıldığını söylemek düpedüz lise tarih bilgisi. Osmanlı ne milliyetçilik ne ümmetcilik ne Türkçülük yüzünden dağıldı, içi boş kocaman bir balon olduğu için dağıldı.

FunkyKanki said:

Ümmetçilikle Milliyetçilik arasında bir fark yok, seçeceksek Milliyetçiliği seçerim.

Miraak said:
O zaman Peygamberimizde Türk değil neden Müslümanlığı kabul edelim?.. Böyle saçmalık olur mu? Kürtleşmişse Türk değilsin bu doğru.. Demekki onlar saf Türk istiyorlar?
Saf Türk mü var yahu şu Türkiyede? :smile:

Ayırca milliyetçilik vs. ile İslam ı bir araya getirmekten vazgeçin. İslam bir ideolojidir zaten. İslamı kabul etmiş birinin farklı bir ideolojisi olamaz. İslam ile seçtiği ideoloji çelişebilir ve buda sıkıntıya yol açar.

FunkyKanki said:
Her müslüman değil; her barışçıl, doğasına saygı gösteren, savaş karşıtı ve insanlarını dinine ırkına göre ayırmayan insan kardeştir.

Tezekyalayan said:
FunkyKanki said:
Her müslüman değil; her barışçıl, doğasına saygı gösteren, savaş karşıtı ve insanlarını dinine ırkına göre ayırmayan insan kardeştir.

+1

Ortalığı germeye lüzum yok , Şu anda Türkiyede yaşayıpta kökenini orta Asya Türklerine dayandığını idda eden var mi?
Osmanlı niye yıkıldı sorusunun tam cevabı yoktur ama bilgi sahibi olmak isteyen varsa önerecegim kitaplar var.Türküm diyipte her türlü pisliği yapanlarda var kaldı ki bir Kürt ya da Rum bu ülkeye yarar gosteriyorsa yediği ekmeğin
hakkını veriyorsa bence daha laf söylemek düsmez bize

Sakallı said:
Ortalığı germeye lüzum yok , Şu anda Türkiyede yaşayıpta kökenini orta Asya Türklerine dayandığını idda eden var mi?
Osmanlı niye yıkıldı sorusunun tam cevabı yoktur ama bilgi sahibi olmak isteyen varsa önerecegim kitaplar var.Türküm diyipte her türlü pisliği yapanlarda var kaldı ki bir Kürt ya da Rum bu ülkeye yarar gosteriyorsa yediği ekmeğin
dogru soyluyorsun sakalli abi soy sop onemli degil icraat onemli

SaVasci958 said:
Sakallı said:
O icraat bizim bildiğimiz icraat mı ? Sen bi kısıma denk gelmişin.

king of the kırım said:
SaVasci958 said:
Sakallı said:
O icraat bizim bildiğimiz icraat mı ? Sen bi kısıma denk gelmişin.
icraat ulkeye hizmet etmektir
Eger olay cikaracaksan hic heveslenmeyin cevap vermicem

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom