Soylu npc'ye verilen toprağı geri nasıl alınır ?

Users who are viewing this thread

SRKN

Recruit
Merhabalar sorum başlıkta belirttiğim gibidir bir kale ele geçirdim ve o kaleye bağlı bir köy krallığımı oluşturdum ve yanlışlıkla yanımdaki soylu npc ye kendisi Matheld oluyor köyü ona verdim ama ben bunu geri almak istiyorum ama bi yöntemini bulamadım var mıdır bi yöndemi sadece bakana onun hakkında ihanet soruşturması yaptırabiliyorum başka bişey göremedim bu tarzda ... Yardımlarınızı bekliyorum...

SRKN said:
Merhabalar sorum başlıkta belirttiğim gibidir bir kale ele geçirdim ve o kaleye bağlı bir köy krallığımı oluşturdum ve yanlışlıkla yanımdaki soylu npc ye kendisi Matheld oluyor köyü ona verdim ama ben bunu geri almak istiyorum ama bi yöntemini bulamadım var mıdır bi yöndemi sadece bakana onun hakkında ihanet soruşturması yaptırabiliyorum başka bişey göremedim bu tarzda ... Yardımlarınızı bekliyorum...
Onu lordluktan kovabilirsin böylece şehir senin olur ancak hiç gerek yok soyluya vermişsin zaten :smile:

Cloudy said:
SRKN said:
Onu lordluktan kovabilirsin böylece şehir senin olur ancak hiç gerek yok soyluya vermişsin zaten :smile:

Orası öylede pişman oldum :grin: Daha tam gelişmemişti köyüde geliştirmiyor ... Boş boş dolanıyor gidiyorum soruyorum napıyon diye işte adam topluyorum diyor ama 25 kişi geçmiyor 25 adamıyla  350 kişilik Sancar Han'a kafa tutuyor :grin: Şimdi onu lordluktan nasıl kovabilirim :smile: ??

@edit yazım hatası

şehrindeki bakana git ve bir derebeyinin hakkında soruşturma açmak istiyorum de ordan leydi matheldi seç

Back
Top Bottom