Need More Info Sorunlar

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
e1.5.9
Oyun Sürümü
Beta Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.
Başlamadan önce bu sorunları beta 1.5.9 da yaşadım notlarda düzeltildiğini göremedim düzeltilmişmi deneme fırsatım olmadı.

1- Katıldığım faction(khuzait) daki lordlar ölmüyor biraz detay vereyim, oyunda +400 gün geçirdim şimdiye kadar ölen tüm lordlar benimde katıldığım savaşlarda öldüler ben savaşa katılmazsam khuzait deki lordlar ölmüyor, bunun bir tesadüf olma ihtimali tabi ki var detaylı test edemedim.
2- Nadirde olsa bazen yükleme ekranında oyun donuyor sağ alttaki at gelmiyor öyle bekletiyor savaşa girerkende yaşadım çocuğa eğitim verirkende sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum en son 1.5.5 sürümünde oynamıştım böyle bir sorun yoktu, herhangi bir crush vermediği için rapor yollayamıyorum zaten alt f4 yapmadan oyunu da kapatamıyorum.
3- Yeni eklenen savaş haritalarının 2 tanesinde zemin taşlı toprak olmasına rağmen at koştukça sanki tahta bir zeminde koşuyormuş gibi ses geliyordu çok rahatsız ediciydi. Eğer harita adını görmenin bir yolu varsa tekrar karşılaştığımda iletebilirim.
4- Çocuğa eğitim verme bildirimi kaçlı yaşlarda geliyor bilmiyorum fakat kardeşim Alte yi kurtardıktan sonra 1 kere 16 yaşında eğitebildim kendisi şuan 18 yaşında benim eğittiklerim dışında tüm skilleri 0 buna bir çare gerekiyor tüm skilleri 0 karakter hiç bir işime yaramaz.
5- Önceki güncellemelerin birinde Nusun un safkan atının kaldırıldığını okumuştum sivil kıyafetlerinde hala o safkan atı duruyor ve kullanabiliyoruz bilginize.

Bu bir öneri biliyorum fakat bunun için yeni konu açmak istemiyorum.
Savaşlarda tab a bastığımızda "Saldıran/Savunan Tarafın Ordusu" yazıyor bu yazı çok uzun 1080 çözünürlükte oynuyorum yazı sayıların üzerine çıkıyor "Saldıranlar/Savunanlar" vb diye küçültülse daha iyi.
 
Last edited:
Merhaba, bu sorunu bildirdiğiniz için teşekkürler. Ne yazık ki, bu konuya ilk oluşturulduğunda yanıt veremedik. Oyunun en güncel live veya beta sürümlerinde bu sorunu yaşamaya devam ediyorsanız, lütfen bu ileti dizisine bir yanıt bırakın, böylece araştırma için ekibimize iletebiliriz.
 
Back
Top Bottom