Sons of War: The Lorn

Users who are viewing this thread

XBGi6.png
Efsane geri dönüyor! Sons of War, yarı fantastik baştan yenileme modu, bizi "Lorn" adında bir dünyaya getiriyor, kendine bağlayacak, ünlü eserlerin senaristleri tarafından yazılmış ve tasarlanmış uzun, akıcı bir hikaye ve dünyaya sürüklüyor.

YJpMr.png
"...evet, beni güller hayatta tutmuştu. Bir uçurumdan düşmüştüm ve benim belki de parçalanmamı engellemişti. Ayağa kalktığımda tek gördüğüm şey sayılamayacak kadar genişlikte ve fazla güllerdi. İnsanlardan daha koruyucu ve şefkatli olabilen güller..." Lord Loren Soth'un Günlüğü, Sayfa 162

"...İkimiz de o gün gördüğümüz turuncu zırhlı adamları ve bize çektirdikleri acıyı unutmadık. UNUTMAYACAĞIZ!" Karakter'in Günlüğü, Sayfa 64

"..En güçlüyü ararken hiç beklemediğim bir şey ile karşılaştım. Yaptığım şey en güçlüyü bulmak değil, benim en güçlüsü olduğuma kendimi inandırmaya çalışmaktı. Bundan dolayı yaptıklarımdan ötürü, artık kendilerini inandırmak için onlar beni aramaya başladılar,, Ne büyük utanç!" Lü Bu'nun meşhur sözü, Gölge Tepe'de iken

" Neden ölemiyorum? Neden sürekli yeniden var olup duruyorum! NEDEN ASLA YANLIZ KALAMIYORUM VE BUNCA ACIYLA YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALIYORUM??... Şimdi anlıyorum, ölmek yanlız kalabilmenin bir yolu değil. Madem öyle, önüme çıkan ve var olmuş herkesi öldüreceğim ve böylece yanlızlığın tadını çıkartabileceğim." Fenrir, "Battle with a Sertain Stranger" bölümünden

YJpMr.png

Selamlar forum üyeleri! Bu modu Bannerlord için yapacağıma dair söz vermiştim ve sözümü tutuyorum. Azalan heyecanınızı arttıracağız, çünkü beklediğinizden daha büyük ve inanılmaz bir projeyle buradayım. Bunu uzun zamandır düşünüyorduk ve sıradan bir mod değil, ciddi anlamda yeni bir oyun gibi hissettirmek için çok çaba sarf edeceğiz. New Campaign başlangıcını ve modlama için tam sürümü beklemek zorundayız, o zamana kadar planlarımız senaryoları ve evren içeriklerini bitirmek. Ayrıntılı olarak tanıtmama izin verin:

Kelimenin tam anlamıyla yeni bir evren yaratıyoruz.
Karakterleri ve tasarımlarını, geçmişlerini ve geleceklerini, diyaloglarını ve kişiliklerini o kadar iyi hazırladık ki, bir film izliyormuş ya da bir "Tolkien" kitabı okuyormuş gibi hissedeceksiniz. Geçmiş yıllarda yapılan bazı şaheserlerden destek ve ilham alınarak size kusursuz bir deneyim sunacağız.

Krallıkları ayrıntılarına kadar gerçekçi hale getirdik.
Çok fazla şehir veya kale eklemek yerine, yeterli mekana sahip ancak o kadar detaylı ve büyük krallıklar veya klanlar tasarlıyoruz ki, Bir halkla gerçekten büyük bir bağlantı kurabileceğiniz ve senaryodan sonra bile yüzlerce saat geçirebileceğiniz bir ortam hazırlıyoruz.

Daha fazla rekabet için oyun zorluğunu biraz artırıyoruz.
Herkesin gelip bir çırpıda bitirebileceği ya da basitçe atlatabileceği bir mod yerine, bazen ciddi düşünmeniz bile gerekecek ve doğru zamanda doğru şeyi yapmanız gerekecek. Boss dövüşlerinde adeta Souls-Like bir oyun oynuyormuş gibi hissedeceksiniz. Deneyim her zaman kazandırır...

Tamamı benim tarafımdan üretilmiş ve enstrümental edilmiş OST'ler size bu evrenin içerisinde olduğunuzu hissettirecek.
Kelimenin tam anlamıyla tüm müzikleri ve atmosferleri kendim çalıyor ve üretiyorum. Bu sayede oyun oynarken sizi rahatlatacak veya heyecanlanmanızı sağlayacak her şeyin doğru yer ve zamanda olması için uğraşıyorum.



vZMpY.png



Ravro.jpg


Lantan: Lorn'daki ilk kaya parçası. Büyük Ağaç'ın düşen bir yaprağından var olduğu düşünülmektedir. Binlerce yıl boyunca tonlarca farklı halk yaşadı.
Tashallar: Bir zamanlar Dale'in bir parçasıydı, birbirlerinden ayrıldılar ve Lantan ile birleşti. Birçok limana ev sahipliği yapmaktadır.
The Vast: O bölgede, suyun yüksekliği alçaldığı için yüzeye çıkan kaya parçası.
Dale: Kuzeyden gelen büyük bir kıta. Zamanla parçalara ayrıldı ve bir kısmı buzla kaplandı.
Monipeller: Güneyden gelen kaya parçası. Zamanla ikiye bölündü ama yine de aynı bölgede geçerler.
Darfell: Dale'in kuzeyinde kar ve buzla kaplı olan bölge. Bir çok mağara ve gizli geçit barınmaktadır.
Akm: Daha önce "The Vast"'ın olduğu bölgede bulunan, ancak "The Vast" yüzeye çıkınca konumu değişen bölge.
Lazar: Kuzeyde bulunan çöl bölgesi. Adanın toprak zamanında yandığı için zamanla çöle dönüştüğü biliniyor.
Dragon's Gate Dağları: Kuzey Lazar'da bir zamanlar bir ejderhanın yaşadığı bilinen dağlar.
Gölge Tepesi: Lorn'un en yüksek zirvesi. En güçlü savaşçıların zirvesine ulaşmaya çalıştıkları dağ. Deneyenler ya geri dönmedi ya da cesetleri tepeden düşmüş halde bulundu. En tepede kadim bir gücün ya da bir varlığın olduğuna inanılır.
Alakhta Dağları: Güney Monipeller'de, ismini efsanevi savaşçı olan Alakhta'dan almış dağ.
Moon Sea: Ay ışığının altında gizemli bir şekilde parlayan okyanus. Işıklar belirli bölgelere dağılmış durumda. Hala gizemini koruyor.
Waterdeep Lake: Tashalar ve Dale'nin ayrıldığı ortadaki alan. Zamanla sular altında çökerek göl olmuştur. Ticaret alanına dönüşmüştür.



YJpMr.png



Lord Soth:
YT8Kr.jpg

Lord "Loren" Soth, Kara Gül Şövalyesi

Uğruna neredeyse hayatımı verdiğim karakter. Korkunç görünümünü korurken onun bir lord olduğunu gösterecek tasarımlar yaptım.
Oyundaki görüntüsü için biraz 3D model tasarımı
v2bXP.jpg

GrnEt.jpg




Lü Bu:

E4kH9.jpg

Lü Bu, Yaşayan En Güçlü İnsan

Görmekten korkacağınız güçlü görünümlü ve görkemli efsanevi savaşçı.

Ve onun efsanevi silahı, A True Sky Scorcher
tHYR0.gif

Amakuni:
7ILyk.jpg

Amakuni, Samuray Demirci

Uzak diyarlardan gelmiş, geldiği toprakların özelliklerini ve imajını taşıyan asi eski bir samuray.



Zephyr:

mhrOg.jpg

Zephyr, Abyss'in Yöneticisi

Karanlık görünümünü sağlamak için bir "Karanlık Lord" gibi tasarladı.



Black Riders:

xOVAK.jpg

Black Riders, Zephyr'in Takipçileri

modda kullanılacak olan bazı sahne objeleri:
kj3g8.jpg

feowB.jpg

HYcrG.jpg

004O_.jpg

OzABJ.jpg

z9GZD.jpg



YJpMr.png

"Orb" nedir? Orblar, evrendeki elementlere verilen isimdir. Her birinin farklı bir ustası vardır ve hepsinin unique yetenekleri bulunur. Detaylar daha sonra verilecektir.

Devbloglar için pek çok bilgi ve concept biriktiriyorum. Modda ki her bir öğeyi anlamak için bekleyin. Yavaş olacak, ama seni içine çekmesini istiyorum.


Planlanan Özellikler:

- Saatlerce oynayabileceğiniz bir hikaye.
- Sadece bir harita değil, belirli zamanlarda oynanabilecek birkaç harita daha ekleyeceğim.
- 100'den fazla yeni NPC ve Karakter, size daha iyi bir deneyim sağlayacak.
- Tüm üyeler için sayısız yeni özellik ve farklı tür mod öğeleri.
- Bazen üzerinde çok zaman harcayabileceğiniz bulmacalar.
- Merak edeceğiniz ve sadece baştan sona oynayıp keşfedebileceğiniz bir evren/dünya.
- Tamamen yeni sistemler ve trooplar, yerler veya oyun haritası(bunlardan genel olarak bahsediyorum çünkü özel bir şey değil)



Her hafta Devblog'lar yapacağım. Bazen karakterleri tanıtmak için bazen krallıklar için bazen hikaye detayları veya modelleri için. Buraya yazarken detaylı bilgileri wiki'ye ekleyeceğim. (Ayrıntıları merak edip isteyenler için.)


Güncelleme Linkleri(Devblog'ların veya SSS'lerin bağlantılarını buraya bırakacağım.)



Şimdilik görüşmek üzere,,,
Ethred
 
Back
Top Bottom