İlkbahar Lakırtısı

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
#evdekal çitoscum, ben sana git dolaş gez demiyorum ki, bu kadar abartma diyorum sadece. Virüse yakalanmayacağız diye, ne mental ne fiziki sağlığından olmaya gerek yok. Parka git, sporunu yap, çevreni gez, hep otobüse bindiğin yakın mesafeleri yürü. Otobüs şoförleri işlerini savsaklamadığı sürece (hiçbiri haberdekiler gibi beyazlar içinde değil bu arada :d), otobüsler gayet boş, sakin. Minibüslere adım atmadım gerçi, dışarıdan bakmak bile hastalık riskini arttırıyor.
 
Ben bizzat koronalı bir arkadaşla aynı arabada dip dibe oturdum ağızlarda maske vardı tabi. Bulaşmadı bana da. Korona olduğunu bilmiyordu arkadaş. Ayrıldığımız günün akşamı fenalaşmış hastaneye kaldırılmıştı. Onun öncesinde mesafeye hep dikkatli davranmıştım. İlk defa mesafeyi bozduk tabi o gün bugünlükten bir şey olmaz herhalde diye. Oldu maalesef. Allah'tan ağızlarda maske vardı büyük önlem gerçekten.
 
Yemeksepeti'nin iğrenç reklamları ne zaman bitecek acaba? Telefondan Youtube'a girmeye korkuyorum artık.
PİZZZZZZZZZAAA PİZZAAAAA
Dööner-Dö-Dö-Döneerr
Çiz-bur-Ger Çiz-bur-Ger
YEMEKSEPETİ KAPINIZI ÇALIYOR, TEMASSIZ TESLİM EDİYOR.

Bazen yazdıklarıma dönüp bakıyorum ve Recaizade Mahmut Ekrem sen napıyorsun? diyorum. Bu reklamı kazıyanlar utansın. Kime reklam yapıyorsun daha suriyeliye mi?
 
İlk defa ön siparişle oyun aldım. (Cyberpunk) Bir GTA V kadar hypelanmadım bu oyuna, ama iyi bir deneyim sunacağını tahmin ediyorum. Her şey zamlanma eğilimindeyken hemen kapayım dedim.
 

YouTube parayla satmadan reklamsız, arkaplanda çalan, ses ya da indirme sağlayan bu vardı. Hala var. Hesap açma sorun oluyor sanırım hala onun dışında mis.
 
Ben böyle uygulamalarda resmi orijinal şekilde kullanmayı seviyorum. Yoksa spotify, netflix gibi her türlü aylık ücretli üyelik isteyen uygulamaları beleşe kullanmanın yolları var.
 
Spotify'ı korsan kullanmaktan farkı bir şey ama bu. Youtube kendisi böyle modlu applerden sonra ekledi arkaplanda oynatma, indirme gibi özellikleri. OGYouTube, Vanced gibi uygulamalar Youtube Premium'un korsan versiyonu değil tamamen ayrı şeyler. Bu uygulamalar yayılmasa sanmıyorum Youtube Premium olayına aynı yaklaşsın.
 
Hesap açma sorun oluyor sanırım
Ben girdim hesabıma sıkıntı yok. Program baya güzel çalışıyor. Tek sıkıntı videoların altında önerilen video kısmının üstünde olan reklamlar gitmiyor. Program güzelmiş bu arada. Yüklemeden önce redditlerini az okudum. Uzun süredir kullanan insanlar falan var. Görünene göre temiz bir uygulama.
 
Youtube'un premium olması değil zaten tekel olması ve üstüne "katıl" tarzı gereksiz bir eklenti içine girmesi beni rahatsız ediyor. Parası olan gitsin twitchte izlesin kardeşim. Zaten telefonda vanced, pcde adblocker ve idm kullanıyorum bana koymuyor premium kullanmamak.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom