SMS ile Mount & Blade Satın Alma Rehberi (STEAM/PLAYSTORE)

Users who are viewing this thread

Öncelikle merhaba. Ben de Warband var. Napoleonic Wars'ı da satın almak Playstore'nin sitesine girdim. Üye olmanız gerekli dedi. Üye olmak için üye kayıt bölümüne girdim. Tüm bilgileri doldurdum. Fakat en sonunda üye ol dediğimde zorunlu alanlar boş veya geçersiz diyor. Tam on kere denedim ama bir türlü üye olamadım. Nasıl üye olabilirim bu siteye?  :evil:
 
arkadaşlar warband alayım dedim arkla bana 2 tane seçtim 19.80 tl kontur düştü hattan ancak sadece 1 tane serial geldi ? nasıl düzelticez ?
 
Kardeşim eline sağlık çok iyi oldu bu sonuçta bu oyun bir Türk yapımı oyun ve sonuna kadar destek vermek biz Türkler'in görevi ben konuyu görene kadar oyunu sadece havale ve kredi kartı ile alınabildiğini zannediyordum malum yaşım daha kredi kartı için erken sadece telefon yoluyla alabiliyorum yani demek istediğim uzun lafın kısası oyunun korsanını yüklemek yerine para verip orjinalini alıcağım.  :wink:
 
Erak said:
Kleidophoros said:
Warband kutulu olarak 8.99TLye satılıyor, çeşitli kitapçı ve bilgisayar mağazalarından alabilirsiniz.
WB zaten var,o ucuz zaten,sorun onun önceki oyununun ondan pahalı olması,ayrıca somut olarak(kutulu olarak) internet siteleri dışında göremiyorum.

warbandı cıktığı yıl kasım ayında OGZ nin yaş gününde bedava hediye etmişlerdi almıştım orjinali olmasına rağmen şimdi nerdedir kim bilir :grin:
 
Talewords orjinal oyun için her türlü yardım ve teşvikte bulunuyor bu tür kolaylıklar için tekrar teşekkürler...
 
dostum 21 lira var bakiyede oyun 15 lira onay mesejını yolluyorum ödeminiz alınınamadı oturum zaman aşımına uğradı diyo
 
assasin_2129 said:
dostum 21 lira var bakiyede oyun 15 lira onay mesejını yolluyorum ödeminiz alınınamadı oturum zaman aşımına uğradı diyo

Başka bir telefondan deneyebilir misin, birkaç arkadaş bana bu şekilde sorunun çözüldüğünü söylemişlerdi. Bazı telefonların ayarlarından dolayı bu mesaj merkezlerine ulaşımda sıkıntı oluyormuş...
 
Şahsen Napoleonic Wars'u Alırken Samsung GT I-5503 Model Telefonum Hata Vermişti Ne Yaparsam Yapayım Alamıyordum Bakiyem Olduğu Halde. Eski Telefonum Sony Ericsson W550i Model Telefonumda Hatasız Tek Seferde Almıştım. Telefondan Telefona Değişiyor.
 
Playstore'dan mobil ödeme ile Mount and Blade Napoleonic Wars aldım 9.90'a ancak 2 gün geçti hala herhangi bir cd key göndermediler ama parayı almayı da çok iyi biliyorlar
 
Benim internetim şimdi TTNET bana indirimlimi?

ve TTNET faturası ile ödeme yazıyor oda internet faturasınamı ekleniyor aylık olarak.Mesela 12 taksitle alıcam 12 ay 1 tl'mi vericem.
 
Back
Top Bottom