? onlar neRisinq said:9-10-11 ?
adam ol sen benim burda kafamı bozma yaş 15 zevk meselesi gerçek olmadığını biliyoz herhalde salak salak konusmaLord Marcel said:10 olabilir ? bence post atmayalım gerilere düşsün veya kapansın![]()
Yaş 70 iş bitmemiş." diyeyim o zaman ?Pancho said:adam ol sen benim burda kafamı bozma yaş 15 zevk meselesi gerçek olmadığını biliyoz herhalde salak salak konusmaLord Marcel said:10 olabilir ? bence post atmayalım gerilere düşsün veya kapansın![]()
![]()
GhosTR said:Saçmalık.Bir Kere İzledimde.Güreş Yapmıyorlar Dizi Gibi BirşeyBirde Türkiyedeki Çocukları Gerçekten Kötü Etkiliyor..
Lordum_Ediz said:niye la bende severim.dizi gibi bir şey.ordaki akrobatik hareketler falan tırmanıp zıplamalar gayet güzel hazırlanmış.sadece tokat,tekme vb şeyler atarken foyaları az da olsa ortaya çıkıyor.onun dışında bence gayet güzel.bunu her izleyende çocuk değil zaten.
benim favorim john cena.adam zaten the marine'de baş rol oynamış.öküz gibi vücut geliştirmiş.ahlaklı insan.
NODKRM said:Lordum_Ediz said:niye la bende severim.dizi gibi bir şey.ordaki akrobatik hareketler falan tırmanıp zıplamalar gayet güzel hazırlanmış.sadece tokat,tekme vb şeyler atarken foyaları az da olsa ortaya çıkıyor.onun dışında bence gayet güzel.bunu her izleyende çocuk değil zaten.
benim favorim john cena.adam zaten the marine'de baş rol oynamış.öküz gibi vücut geliştirmiş.ahlaklı insan.
Sen de mi Sezar!![]()