Smackdown

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Bende bir ara izledim :grin: çok saçma yav adam 10 metre (abartı değil salonun direklerine tırmanıp atladı) yüksekten adamın üstüne atlıyor ama aşağıdaki adama birşey olmuyor :grin: Ama ben en çok Great Khaliyi seviyorum :grin: :razz: İzlemesemde en iyi o :razz:

Lord Marcel said:
10 olabilir ? bence post atmayalım gerilere düşsün veya kapansın :smile:
adam ol sen benim burda kafamı bozma yaş 15 zevk meselesi gerçek olmadığını biliyoz herhalde salak salak konusma :mad:

Pancho said:
Lord Marcel said:
10 olabilir ? bence post atmayalım gerilere düşsün veya kapansın :smile:
adam ol sen benim burda kafamı bozma yaş 15 zevk meselesi gerçek olmadığını biliyoz herhalde salak salak konusma :mad:
Yaş 70 iş bitmemiş." diyeyim o zaman ?

Ya Sinekdavn izlemek yerine eğer kan revan görmek istiyorsanız gidin UFC izleyin. Sinekdavn'da yumruk adamın 10metre uzağından geçiyor, adam yere düşüyor. Hadi onu bunu bıraktım, slow motion gibi dövüş olur mu hiç...

smackdownu 40 yasında adamda izliyor :grin: tvden izlerken kamera tribünleri gösterince orda dedeler el sallıyor :mrgreen:

niye la bende severim.dizi gibi bir şey.ordaki akrobatik hareketler falan tırmanıp zıplamalar gayet güzel hazırlanmış.sadece tokat,tekme vb şeyler atarken foyaları az da olsa ortaya çıkıyor.onun dışında bence gayet güzel.bunu her izleyende çocuk değil zaten.

benim favorim john cena.adam zaten the marine'de baş rol oynamış.öküz gibi vücut geliştirmiş.ahlaklı insan.

GhosTR said:
Saçmalık.Bir Kere İzledimde.Güreş Yapmıyorlar Dizi Gibi Birşey :lol: Birde Türkiyedeki Çocukları Gerçekten Kötü Etkiliyor..

haklısın aslında dizi gibi bisey senoryalar fln var :grin: yok baskandan mesaj gelio fln sen bunla mac yapcan dio aslında cocukca olmasa izlenir :grin: ama kücük bebeleri cok etkilio onları gectim bizim sınıfta ki arkadas etkilnmis gelio bana smackdown yapakmı kanka dio  :grin: bi ara sakatlıodu beni :grin:lise 2 deki cocuk böyleyse minikleri bilmeiorum ÇD

Lordum_Ediz said:
niye la bende severim.dizi gibi bir şey.ordaki akrobatik hareketler falan tırmanıp zıplamalar gayet güzel hazırlanmış.sadece tokat,tekme vb şeyler atarken foyaları az da olsa ortaya çıkıyor.onun dışında bence gayet güzel.bunu her izleyende çocuk değil zaten.

benim favorim john cena.adam zaten the marine'de baş rol oynamış.öküz gibi vücut geliştirmiş.ahlaklı insan.

Sen de mi Sezar! :grin:

NODKRM said:
Lordum_Ediz said:

Sen de mi Sezar! :grin:

hoşuma gidiyo olm  :mrgreen: guççükkende izlerdim.

edit: enee niye sezar dedin ki şimdi çakozladım  :lol:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom