Skandinavisk/Skandinaviske Politik/Politikk

Users who are viewing this thread

Det er mange grunnar til å vera bekymra. Klimakrisa truar med å øydelegge sivilisasjonen eller i verste fall det meste av liv på planeten. Ei ny finanskrise kan bli langt verre enn førre. No nyleg var det grunn til å vera bekymra for atomkrig mellom India og Pakistan. Men bekymringa til konservative er først og fremst patologisk. Eg er bekymra for noko av det eg har nemnt her men når det gjeld at dei brune slappar eg godt av ass.
 
Urgrevling said:
Klimakrisa truar med å øydelegge sivilisasjonen

I WANT YOU TO PANIC. I WANT YOU TO FEEL THE SAME FEAR I FEEL EVERYDAY.
5c83ae753178dda694f66301297edec0.jpg

 
Folk burde vera meir redde. Inntil no har vitskapsfolk trudd at ein bør vera forsiktig med sanninga, sia dei trudde at viss dei skremte folk ville folk bli handlingslamma. Det funka ikkje, viste det seg. Det er bra at folk begynner å engasjere seg sjølv om det er litt i seinaste laget.
 
Jaja, vi får nok komme oss av fossiltoget før eller senere. Og kanskje slutte å forgifte marka.
Ellers er det nok liten grunn til å være bekymret. Blir nok kun litt hungersnød vis internasjonal handel kollapser pga uår.
 
Det är fruktansvärda händelser som utspelar sig i vårat land just nu. Svenska pojkar och flickor blir förnedringsrånade i allt högre utsträckning och föräldrar vågar inte låta sina barn vara ute själva, dag som kväll utan sällskap.

 
Väldigt intressant med att de konservativa partierna och V verkar kunna samarbeta mot nyliberalerna och S. Jag följer utvecklingen med spänning även om det inte är med särskilt stor förhoppning om att det i det långa loppet skall leda till en förbättring för människor i Sverige.
 
Konstigt, incels är ju inte direkt super kull att ha att göra med, men det blir ju inte bättre om man bara låter dom va. Som du skrev, helt klart vikitigt att se till att dom får någon from av terapi/hjälp (finns ju incels som har blivit "bättre" och lärt sig att integrera i samhället på ett mer normalt sätt.
 
Wow, Svenskarnas Parti. Visste inte att du gillade dom. :???:
Nej fyfan, nazister tillhör 40-talets Tyskland-Österrike.
fSvAMId.png
även centern och sossarna har nazistiska rötter.
Bondeförbundet var det enda riksdagsparti som i sitt partiprogram tog ställning för vad som i dag ses som ett rasistiskt tänkande. I partiets grundprogram från 1933 heter det:

”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling. Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.”
 
Back
Top Bottom