Skandinavisk/Skandinaviske Politik/Politikk

Norwegian

Sergeant at Arms
WBNWVCWF&S
Best answers
0
Urgrevling said:
Konservative.
Konservative er bekymret for Norges og Europas framtid, og det har vi all grunn til å være med tanke på dagens utvikling.

Forresten, støtter du faktisk Fethullah Gülen eller er det bare kødd?
 

Anarion

Marquis
Best answers
0
Det er mange grunnar til å vera bekymra. Klimakrisa truar med å øydelegge sivilisasjonen eller i verste fall det meste av liv på planeten. Ei ny finanskrise kan bli langt verre enn førre. No nyleg var det grunn til å vera bekymra for atomkrig mellom India og Pakistan. Men bekymringa til konservative er først og fremst patologisk. Eg er bekymra for noko av det eg har nemnt her men når det gjeld at dei brune slappar eg godt av ass.
 

Anarion

Marquis
Best answers
0
Folk burde vera meir redde. Inntil no har vitskapsfolk trudd at ein bør vera forsiktig med sanninga, sia dei trudde at viss dei skremte folk ville folk bli handlingslamma. Det funka ikkje, viste det seg. Det er bra at folk begynner å engasjere seg sjølv om det er litt i seinaste laget.
 

del_diablo

Squire
WB
Best answers
0
Jaja, vi får nok komme oss av fossiltoget før eller senere. Og kanskje slutte å forgifte marka.
Ellers er det nok liten grunn til å være bekymret. Blir nok kun litt hungersnød vis internasjonal handel kollapser pga uår.
 

tompaw0w

Marquis
Best answers
0
Det är fruktansvärda händelser som utspelar sig i vårat land just nu. Svenska pojkar och flickor blir förnedringsrånade i allt högre utsträckning och föräldrar vågar inte låta sina barn vara ute själva, dag som kväll utan sällskap.

 

Gurkhal

Sergeant
Best answers
0
Väldigt intressant med att de konservativa partierna och V verkar kunna samarbeta mot nyliberalerna och S. Jag följer utvecklingen med spänning även om det inte är med särskilt stor förhoppning om att det i det långa loppet skall leda till en förbättring för människor i Sverige.
 

Úlfheðinn

Section Moderator
WB
Best answers
0
Konstigt, incels är ju inte direkt super kull att ha att göra med, men det blir ju inte bättre om man bara låter dom va. Som du skrev, helt klart vikitigt att se till att dom får någon from av terapi/hjälp (finns ju incels som har blivit "bättre" och lärt sig att integrera i samhället på ett mer normalt sätt.