Skandinavisk/Skandinaviske Politik/Politikk

Users who are viewing this thread

Norwegian

Sergeant at Arms
WBNWVCWF&S
Urgrevling said:
Konservative.

Konservative er bekymret for Norges og Europas framtid, og det har vi all grunn til å være med tanke på dagens utvikling.

Forresten, støtter du faktisk Fethullah Gülen eller er det bare kødd?
 

Anarion

Marquis
Det er mange grunnar til å vera bekymra. Klimakrisa truar med å øydelegge sivilisasjonen eller i verste fall det meste av liv på planeten. Ei ny finanskrise kan bli langt verre enn førre. No nyleg var det grunn til å vera bekymra for atomkrig mellom India og Pakistan. Men bekymringa til konservative er først og fremst patologisk. Eg er bekymra for noko av det eg har nemnt her men når det gjeld at dei brune slappar eg godt av ass.
 

tompaw0w

Marquis
Urgrevling said:
Klimakrisa truar med å øydelegge sivilisasjonen

I WANT YOU TO PANIC. I WANT YOU TO FEEL THE SAME FEAR I FEEL EVERYDAY.
5c83ae753178dda694f66301297edec0.jpg

 

Anarion

Marquis
Folk burde vera meir redde. Inntil no har vitskapsfolk trudd at ein bør vera forsiktig med sanninga, sia dei trudde at viss dei skremte folk ville folk bli handlingslamma. Det funka ikkje, viste det seg. Det er bra at folk begynner å engasjere seg sjølv om det er litt i seinaste laget.
 

del_diablo

Squire
WB
Jaja, vi får nok komme oss av fossiltoget før eller senere. Og kanskje slutte å forgifte marka.
Ellers er det nok liten grunn til å være bekymret. Blir nok kun litt hungersnød vis internasjonal handel kollapser pga uår.
 

tompaw0w

Marquis
Det är fruktansvärda händelser som utspelar sig i vårat land just nu. Svenska pojkar och flickor blir förnedringsrånade i allt högre utsträckning och föräldrar vågar inte låta sina barn vara ute själva, dag som kväll utan sällskap.

 

Gurkhal

Sergeant
Väldigt intressant med att de konservativa partierna och V verkar kunna samarbeta mot nyliberalerna och S. Jag följer utvecklingen med spänning även om det inte är med särskilt stor förhoppning om att det i det långa loppet skall leda till en förbättring för människor i Sverige.
 

Úlfheðinn

Section Moderator
WB
Konstigt, incels är ju inte direkt super kull att ha att göra med, men det blir ju inte bättre om man bara låter dom va. Som du skrev, helt klart vikitigt att se till att dom får någon from av terapi/hjälp (finns ju incels som har blivit "bättre" och lärt sig att integrera i samhället på ett mer normalt sätt.
 
"1, Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare."

Fy satan vad vidrigt.
centern (aka bondepartiet) hade det i sitt partiprogram
 
Wow, Svenskarnas Parti. Visste inte att du gillade dom. :???:
Nej fyfan, nazister tillhör 40-talets Tyskland-Österrike.
fSvAMId.png
även centern och sossarna har nazistiska rötter.
Bondeförbundet var det enda riksdagsparti som i sitt partiprogram tog ställning för vad som i dag ses som ett rasistiskt tänkande. I partiets grundprogram från 1933 heter det:

”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling. Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.”
 
Top Bottom