Skandinavisk/Skandinaviske Politik/Politikk

Users who are viewing this thread

Othurin

Master Knight
WB
I ditt citat skriver de ju dock om SUM och SDu enbart. Stolpskott.
I övrigt roligt, snart kanske vi slipper Rashid Musa som muslimrepresentant i SVT Debatt o. dyl.

bild2.php
 

Swissky

Att du tar SVT Debatt på allvar. :lol:

Vanligtvis kan jag förstå att det kan vara opassande att dra alla muslimer över samma kam, man frågar ju inte shia eller ibadi-muslimer (eller sunni-muslimer även om deras anhängare ligger i den grenen, khawarij är ju knappast en populär ideologi) om dom gillar ISIS, men i Rashids fall (som verkar föredra Nation of Islams ideologi), så ja, jag tycker det är en rättfärdigad fråga.
 

Othurin

Master Knight
WB
Det är alltid relevant eftersom alla sådana organisationer jobbar med folk som tror på islam och kan bli jihadister, så som ORGANISATIONSFÖRETRÄDARE borde de ta avstånd. Annat att stoppa alla med fundamentalistskägg och utlänningsutseende och fråga om de tar avstånd, men organisationer/deras företrädare, ja.

SVT Debatt är på allvar eftersom det är statlig TV som bjuder in TOKNISSAR att företräda lite-mindre-tokiga nissar. Tittare kan ju få bilden att Rashid är som alla, trots att SUM inte är så många... Sedan är det mer än just Debatt då Rashid bjuds in i alla möjliga sammanhang, anklagar det svenska samhället för rasism, ursäktar IS-resenärer och sedan händer det igen.

 

Swissky

Säger inte emot att fråga Rashid om han tar avstånd från ISIS eller ej, jag tydde endast på i vardagliga fall.
 

Othurin

Master Knight
WB
Vad jag försökte säga är att det är rimligt även i andra fall än Rashids. Fråga vilken imam eller föreningsledare du vill om de tar avstånd för de är företrädare för muslimska samfund eller föreningar och BÖR ta avstånd.
 

masterborn12

Knight at Arms
WBNW
SD: Är tydligen emot hederskultur men praktiserar det väl de själva. Helt sjukt hur partiledningen är så jävla naiva, man märker hur de försöker sopa detta under mattan. Man försöker skapa en bild där ledamoten är offret, och att kvinnan ska bara hålla käft och fortsätta med livet, Kan förstå att detta händer med lägre stående SD:are som man har minde kontroll över, men att detta händer i allra toppen av pyramiden visar tydligt hur mycket problem detta parti kommer skapa om de får en regeringspost.
 

Tybalt_

Håll käft.

Pga detta har jag bestämt mig för att göra en 180 i politik. Jag ska i de kommande valen rösta för massinvandring och förstörelsen av allt svenskt. Om prognoserna stämmer rätt kamrat, så kan vi hoppas att vi onda, vita svenskar är en minoritet år 2050.

Ses vi på nästa antifa möte i Gbg masterborn12?
 

Anarion

Marquis
Tybalt_ said:
Håll käft.

Pga detta har jag bestämt mig för att göra en 180 i politik. Jag ska i de kommande valen rösta för massinvandring och förstörelsen av allt svenskt. Om prognoserna stämmer rätt kamrat, så kan vi hoppas att vi onda, vita svenskar är en minoritet år 2050.

Ses vi på nästa antifa möte i Gbg masterborn12?

Det var ikkje noko gale i det masterborn12 sa. Synd du ikkje klarer å late vera å hoppe på hat-bandwagonen frå AG.
 

Tybalt_

Åh nej, jag skrev håll käft  :cry:

Resterande delen av mitt inlägg var bara till för att göra masterborn12 mer hemma, jag vet ju hur fått det är med antifa/kommunister i gaming communities.  :fruity:
 

Tybalt_

LOL

Nu har ju du och masterborn hittar varandra iaf! Du, en 40-årig oskuld, kanske kan lära honom, en 16-årig oskuld, ett och annat om livet. 
 

Anarion

Marquis
Eg kallar meg heller kommunist enn å assosierast med objektivt dårlege menneske slik som du tydelegvis gjer.
 

Tybalt_

Jag läste GULAG-Arkipelagen för ett tag sen, kan rekommendera den starkt!

Dock väldigt svårläst och fick vid vissa tillfällen läsa om, men med din arrogans fixar du det säkert galant.  :fruity:
 

Tybalt_

Har en IQ långt över genomsnittet om du nu vill veta  :roll:

Något de flesta lär sig snabbt, oavsett IQ, är ödmjukhet. Men det vet du säkert. Är trött på dina one-liners så detta får bli mitt sista inlägg.

Har läst igenom din posthistorik, om du någonsin har vägarna förbi Stockholm så släng iväg ett PM :smile:
Jag tar gärna med dig ut på krogen! Om jag förstått det rätt så sitter du fast i livet, och det är särskilt svårt att bryta sig ut ur när man når en viss ålder, så var inte blyg om du skulle ha vägarna förbi! Vi kan prata om kommunism, de objektivt onda nationalisterna och om min dumhet hur mycket du vill  :wink:
 
Top Bottom