Forumda araştırdım. Buna benzer konular vardı ama onlara da 100-200 gündür ileti gönderilmemiş. Sizin kendi Mount & Blade Warband'de ordunuz nasıl (Single player) SS atabilirsiniz yada tarif edebilirsiniz. İletileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
Az çekmedim o rodok arbeletçilerindenValar Dohaeris said:Ben stratejist bir insan olduğum için genelde Rodok olurum.Zaten en iyi strateji Kergit ve Rodok'ta yapılır fikrimce.
Çavuşları Arbaletçilerin önüne koyup dağıl derim böylece ip gibi dizilirler , arbaletçilere de aynı şekilde dağıl derim sonra gözcülük yaparım ileri gidip düşmanlar gelene kadar ateşi kestiririm arbaletçilerime düşman göründüğü an ateş emri veririm.Bilirsiniz bizim çocuklar attığını vurur çavuşlar da adam geçirmez düşman sizden çok aşırı kalabalık değilse tebrikler savaşı kazandınız
Buraya kadar aynı beni tarif ettin ben Svadya'dan nefret ederim içimde bir düşmanlık var nedensiz Svadya'ya karşı.Antifiriz said:Daima Rodok oynarım. Sadece Rodok, tam zorluk ve Rodok.
2/1 Mızraklı-Arbaletçi oranı, genelde ordunun 3'te 2'si çavuş, 3'te 1'i de keskin nişancı olur, 100 kişi civarı, +/- 10. Kalede de daha alt rütbelerden askerler. Savaş zamanı böyle gezerim, barış zamanı da kaledeki yeni yetmeleri bunlarla değiştirip onları yetiştiririm.
Onun dışında yeni bir Kalradya İmparatorluğu kurmakla devam eder bütün oyunlarım Hattımı Nord savaşçılarıyla desteklerim.
ihsan03 said:Svadyalı Şövalyelerle doldurup akacaksın abi
Rodok modok kalmaz
Valar Dohaeris said:ihsan03 said:Svadyalı Şövalyelerle doldurup akacaksın abi
Rodok modok kalmaz
Kalede de akın hadi bekliyorum qnq.