Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Yanılmıyorsam bir röportaj da bu tür üzerinden devam edeceklerini söylemiştiler. Biliyorum daha Bannerlord bitmedi yeni oyuna daha çok var diyebilirsiniz haklısınız. Sohbet muhabbet olsun diye açtım ben artık Bannerlord'dan umumudumu kestim. Bari yeni oyunun konusu ne olacak ne gibi özellikler getirilse güzel olur onu tartışalım.
 
ekibi genişletip 3. oyunu daha AAA kafasında yaparlar. Bakın bir sürü örneği var ama cd project red zamanın witcher 1 yaptı oyun çok iyi değildi ama sevildi oynandı. 2 yi yaptı garantici oynadı ve 1 göre daha iyi bir oyunla daha fazla para kazandı. Son olarak kazandığı parayı bastı 3. oyuna ve sonuç çok iyi. Bence mb3 de böyle olur
 
Şimdiden başlarsak umutlarımız felaket yükselir sonra Bannerlord'da yaşadığımızın aynısını yaşarız ama yine de konu büyürse patlamış mısırımla birlikte takipçisi olacağım.
Muhabbetini bile yapmaktan şimdiden yoruldum :grin: ama üstünde kafa yoracaklara iyi eğlenceler kim bilir belki gaza gelip bende katılırım araya ayrıca Bannerlord'dan da ümidi kesmeyelim hemen ben hala çok güzel olacağına inanıyorum.
 
Yeni mount and blade i bilmem de kalradya haritasında geçen kingdom come deliverance tarzı gerçekçi (dövüşler daha arcade) bir açık dünya rpg oyunu oynamak isterdim yapılan seçimlere göre hikayenin falan değiştiği bir oyun güzel olurdu.
 
Yeni mount and blade i bilmem de kalradya haritasında geçen kingdom come deliverance tarzı gerçekçi (dövüşler daha arcade) bir açık dünya rpg oyunu oynamak isterdim yapılan seçimlere göre hikayenin falan değiştiği bir oyun güzel olurdu.
aynen
tüm oyunlar ya günümüz silah teknolojisinde ya da mistik
gerçekçi bir tane bile oyun yok mount blade ve kingdom come harici el ile tutulur. özellikle mistik oyunlardan gına geldi büyücülerden bilmem nelerden...
orta çağ silahları ve 17. yüzyıl silahları (1600 ler halen top tüfek yanında kılıç mızrak kalkan zırh kullanımı olan) oyunların sayısının çoğalması çok hoş olurdu. TW yi bu konuda tek el yapan durum bu. biraz daha işi büyütüp daha fazla insan ile çalışsalar tek el oldukları pozisyonda çok daha büyük işler başararak satış rakamlarını da çok fazla artırabilirler bence
kardeşim ve tanıdığım en az 10 kişi oyun oynayan ki bunların içinde bir çoğu warband oynamış kişiler bannerlord u forumda okuduklarından sonra almadılar. Erken erişimi ve ilerlemesini beğenmeyip forumdaki bir çok kişinin de dediği gibi oynanış için yenilik gelmiyor diyerek boşvermiş vaziyetteler.
 
Evet oyunun gidişatı o kadar iyi değil ama düzeliyor hissiyatı da yok diyemem, normalde oyunları ilk çıktığında almam çok nadirdir yani (GTA V,American Truck Simulator ve MB Bannerlord) sadece üç oyunu çıkar çıkmaz aldım.
Şimdi çıkıp oyuna boşa para verdim diyemem, diyenleri de haklı bulamıyorum maalesef fakat herkesin kendi düşüncesi benim deneyimimde oyun her kuruşunu hak etti. O kadar kasmasına etmesine içeriğinin eksik olmasına çok oyunculudaki onca sıkıntıya rağmen -belki de ben enayiyim kardeşim ne yapayım M&B serisinin bir benzeri yok ki verdiğim parayı hak etmedi diyeyim- işin kısası almayan arkadaşların/kardeşin forumlara bakmadan alsalar pişman olurlar diyemem yine de tercih meselesi tekrardan.

Büyüme konusuna gelirsek bu konuda farklı konu başlıklarında o kadar yorum yaptım ki bence bu konuda bizim konuştuklarımız boş kaçıyor artık çünkü şöyle yapsalar bu olsa demek için elimizde çok az bilgi var. (ekonomisi olsun, yapısı olsun veya Armağan reis neler düşünüyor hiç bilmiyoruz)
Bir ara o kadar kafaya taktım ki bunu rüyalarımda M&B/TaleWorlds ile ilgili şeyler görmeye başladım.
 
Aynı mantık, bu sefer yine Warband kafasında (dönem olarak), Warbandın 50 yıl falan ilerisinde. Ekibin en gelişmiş ve en iyi oyunu olacaktır büyük ihtimalle.

Ama TWnin Bannerlord sonrası projesi Mount and Blade 3 büyük ihtimalle olmayacaktır, geçen gün duyurulmamış bir projeye yazılımcı arıyorlardı, Arda beye sordum bu konuda yorum yapmam doğru değil dedi. Yani sondaki projeleri çok büyük ihtimalle MB3 değildir
 
700 saatten sonra biraz
bahsettiğim oyun oynamak değil
oyun hakkında kendini fazla kaptırmamak. birilerinin ne yapacağına dair şölemidi bölemidi düşünüp durma gençliğini yeme böle boş şeyler ile. akıl vermek için sölemiyorum sadece aklına getirmek istiyorum bildiğin şeyleri. amet memet armağan naparsa yapsın sal gitsin senin dediğini ya da düşündüğünü kimse yapmayacak. benimde düşlediğim, olmasını istediğim milyonlarca şey var :smile:
 
senin dediğini ya da düşündüğünü kimse yapmayacak. benimde düşlediğim, olmasını istediğim milyonlarca şey var :smile:
Aynen bende bunu söylemek istedim bir süre sonra benim de çıkarımım bu. Oyun için ne iyi olacaksa onu yaparlar diye düşünüyorum artık.
Oyundan uzaklaşmak da biraz kafayı temizlemeye vakit/katkı verdi.
 
bende şimdi biraz oynuyayım dedim savemi açtım 1000 küsür gündeki baktım yapcek bişey yok 3 şehir 6 kalem var çıktım
stainless steel 6.4 e bi mod gelmiş battle for the baltic diye ona bi bakayım bir kaç gün sonra ondan da sıkılırım 15 gün kadar iş de yok öle işte :grin:
bannerlord içerik sağlam olsaydı 15 gün oynardım keyif verirdi macera
 
Sefer haritasının renk paletinin daha iyi olmasından başka bir şey beklemem, artık oyuna girdiğimde midem bulanıyor.
 
Bence yeni M&B oyunu Kalradya evreni içinde Kingdom Come Deliverance tarzı açık dünya ve senaryo üzerinden ilerleyebilir. Şahsen böyle senaryolu, sinematikli bir oyun çıkaracağız deseler çok sevinirdim.
 
mevcut oyun üzerine zamanın akışının durmadığı, fareyi ekranda yakınlaştırınca savaş alanındaki görüntüye girebildiğimiz ve atı sürerken haritada ilerleyebildiğimiz şekle girerse efsane olur. kalan herşey güzel zaten ( tabi tamamlanınca :smile: )
 
mevcut oyun üzerine zamanın akışının durmadığı, fareyi ekranda yakınlaştırınca savaş alanındaki görüntüye girebildiğimiz ve atı sürerken haritada ilerleyebildiğimiz şekle girerse efsane olur. kalan herşey güzel zaten ( tabi tamamlanınca :smile: )
Daha şehir içinden han'a giriş yaparken yükleme ekranı veren oyunumuz var. Tabi bu oyun için konuşmuyoruz ama istediğin çok üst düzey bir şey ve olabilme ihtimali çok düşük :grin:
 
Bence bunca tantanadan sonra oyun yöneticileri başlarım şimdi size de oyununuza da diyip ege de organik tarım ve çiftlik işine girebilirler.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom