Sizce İyi mi Yaptım ?

Users who are viewing this thread

GIRASYAS

Şimdi Ben Saltanatı-Selçuklu V2 Oynuyorum Macar ve Vatikan Taraflarını Yıkıp Kendi Krallığımı Kurdum şuan 6 tane Derebeyim Var Neyse Sonra Savaş Yaptığım Kimse Yoktu Bizans Bana Savaş Açtı Onlara Gözdağı Vermek İçin Bütün Derebeylerimi Toplayıp Onların Bize En Yakın Olan 2 Şehirini Aldım Sadece Bize Yakın Olanın İçine Asker Koydum Diğer Ele Geçirdiğimi Geri Aldılar Sonra Barış Teklif Ettiler Kabul Ettim Sizce İyimi Yaptım​

Bu tamamen nasıl bir sonuç istediğine ve ne şartlar altında olduğuna bağlı. Devam edebilecek gücün var mıydı? Varsa bile bak kendin dedin garnizona asker bırakmadım diye, herhalde asker yetiştiremedin. Bence iyi oldu eğer durum tahmin ettiğim gibiyse.

Onlara Büyük Bir Darbe Vurabilirdim Aslında Ama Bizans ı Çökertemezdim Asker Kaybederdim Bizans şuan Benden Toprak Olarak Daha Üstün Derebeyleride Benden Daha Üstün O Yüzdden Savaşa Girmekten Kaçındım Ondan Önceki Hedefim Sınır Komşum Olan Milan Krallığı Yıkacam Az Toprakları Var Sadece Kralları Bir Risk 200-300 Civar Askeri Vardı

GIRASYAS said:
Onlara Büyük Bir Darbe Vurabilirdim Aslında Ama Bizans ı Çökertemezdim Asker Kaybederdim Bizans şuan Benden Toprak Olarak Daha Üstün Derebeyleride Benden Daha Üstün O Yüzdden Savaşa Girmekten Kaçındım Ondan Önceki Hedefim Sınır Komşum Olan Milan Krallığı Yıkacam Az Toprakları Var Sadece Kralları Bir Risk 200-300 Civar Askeri Vardı
Kralı yenmek için yanında 2 lord olsa yeter.

Zorluk en kolaydaysa ağz burun dalsan iyi olurdu. (15-50)Ortadaysa kesinlikle en iyi çözüm bu olmuş.(50-100) Zordaysa şehirlere asker bırakman daha doğru olurdu. (100-179)

İyi yapmışsın 1 toprak elde etmişsin :smile: Biraz zor savaş açarlar ancak eğer kolay da oynuyor olsaydın ki bence öyle oynuyordun alırdın bütün topraklarını.

Back
Top Bottom