Siyasi Tartışma

*Hangi koalisyonu onaylıyorsunuz?

• - AKP-CHP koalisyonu

Votes: 49 22.5%
  • - AKP-MHP koalisyonu

Votes: 66 30.3%
  • - AKP-HDP koalisyonu

Votes: 5 2.3%
  • - CHP-MHP + HDP dışarıdan destekli koalisyonu

Votes: 55 25.2%
  • - CHP-HDP + MHP dışarıdan destekli koalisyonu

Votes: 11 5.0%
  • - CHP-MHP-HDP koalisyonu

Votes: 14 6.4%
  • - Dışarıdan destekli AKP azınlık hükümeti

Votes: 18 8.3%

• Total voters
    218

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Şaka gibi adam ya bu. Radyasyonlu çayı içen bakana benziyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/117617/Gokcek_suclu__aritma_lobisi__dedi__suyu_icti.html

%C3%A7ay_bakan_ic.jpg

Ondan iyi politikacı yok,keşke chp için Muharrem ince geçseydi,o daha iyi kemalden.Ama bizim için yine iyi oldu adam zaten hep kaybediyordu ilk defa kazandı.  :grin:

Muharrem İnce'nin her konuşmasını hayretle izliyorum. Bu ülkeye yararı dokunacak 2 adam vardı, ikisinide harcadılar. Biri Mustafa Sarıgül biri de Muharrem İnce.

Kusura bakmasınlar ama AKP yandaşları kendilerini dev aynasında görüyorlar

II.Mehmet said:
RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..

Miraak said:
II.Mehmet said:
RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..
-1

Herşeyi geçiyorum, yolsuzluk, ayakkabı kutuları, ölen gençler, ses kayıtları, soma, daha yeni ölen 10 işçi, bu ülkede on saniye bile haberi olmayan şehit Teğmen Emre As, söyleyemeyeceğim rakamlarda ki dış borçlar, yabancılara satılan yüzlerce şirket, milli bayramların iptali, ülkede milyonlarca işsiz varken irandan 4000 hemşire getirilmesi, ekonominin gün geçtikçe kapitalist düzene teslim edilmesi, açılım açılım denip teröristlerin bayrak indirip atatürk büstü kırmasına müsade edilmesi, 70 gündür IŞİD'ın elindeki 50 türk, başta acıyarak alınan Suriyelilerin elini kolunu sallıyarak adam öldürmesi, atış poligonuna dönen eğitim ve sağlık sistemi, İran, Irak ve Suriye ile yapılan başarısız politikalar, fişlemeler, Almanyanın bizi dinlemesi, futbola uzanan kirli siyaset, Fetullah Gülen sayesinde iktidar olup Fetullah Güleni hain ilan etmeleri, düzensiz şehir planlamaları, subayların, gazetecilerin hapse girmeleri, sadece yandaş olmadıkları için işlerinden olan binlerce okul müdürü, IMFnin kölesi olmaları, onlarca yasağa rağmen biz yasakları kaldırdık demeleri, kadınların orasına burasına karışıp kaç çocuk yapıp yapmıyacağına karışmaları, koyu dindarlıkları, yüzlerce Türkmeni öldüren IŞİD terör örgütüne bırakın terörist diyememelerini, hiçbir şey diyememeleri, CHP'yide MHP'yide DHKP-C'yide aynı gözle görmeleri, vatan haini Sırrı Süreyya Önderin Erdoğan ve eşi Emine Erdoğana ''Türküm, tedavi görüyorum'' sözlerine gülmeleri, Türkün onurunu, şerefini iki paralık etmeleri, yapılan onca duble yola rağmen yolsuzlukta Türkiyenin zirveye tırmanması, insanı canından bezdiren zamlar, ulaşım sorunlarını saymıyorum bile, son günlerdeki su sorunumuz, ABDnin kuklası olmamız, oturduğum semtteki Darülaceze metrobüs durağının 25 gün bakımda denilip 100. günde açılmaması ve daha sayamayacağım binlerce olumsuz şeyin dışında RTE ve AKP iktidarını gayet başarılı buluyorum

Miraak said:
II.Mehmet said:

+1

II.Mehmet said:
Miraak said:
II.Mehmet said:
-1
Doğru diyorsun.. Ekonomi böyle eksiye (-) gidiyor..

Cnbce haberlerinde on dakika geçirmek yetiyor zaten ekonominin çökmek üzere olduğunu anlamak için.Ne zaman açsam ekonomik sorunu açıklamaya çalışırken bankaların iyi çalıştığını anlatan bir hükümet yetkilisi çıkıyor zaten.

II.Mehmet said:
Miraak said:
II.Mehmet said:
-1
-1 yazmak kolay öyle aksini kanıtla. Çiftçilere kredinin zerresi verilmiyor. Gidip işe yaramaz şirketlere milyon dolar krediler verip hem bankaları batırıyorlar hem ekonomiye darbe vuruyorlar. Sonra efendim üretim azaldı tabi azalır gerizekalı.

Helal falan olmasın o askere bir tane soysuzu defedmiyor asker dediğin bağırdığında karşısındaki altına eder bu ne anasını satayım, insan biraz otoriter olur boşaltır orayı.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom