carrier
Alıntı yap ta kime dediğini anlayalım.
Neden?II.Mehmet said:RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..II.Mehmet said:RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
-1Miraak said:Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..II.Mehmet said:RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
Miraak said:Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..II.Mehmet said:RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
Doğru diyorsun.. Ekonomi böyle eksiye (-) gidiyor..II.Mehmet said:-1Miraak said:Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..II.Mehmet said:RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
-1 yazmak kolay öyle aksini kanıtla. Çiftçilere kredinin zerresi verilmiyor. Gidip işe yaramaz şirketlere milyon dolar krediler verip hem bankaları batırıyorlar hem ekonomiye darbe vuruyorlar. Sonra efendim üretim azaldı tabi azalır gerizekalı.II.Mehmet said:-1Miraak said:Zaten yunanistan ki.. Bak bi ekonomi haberlerine.. Üretim ne kadar düşmüş öğren.. Kişi başına düşen milli gelir ne kadar inmiş bi bak.. Hollanda bile bizi geçmiş.. Şuan akp ülkeye zarar.. Zarara uğratıyorlar.. İstediğiniz kadar bağırın yok Akp olmasa ülke batar diye.. Asıl şuan batıyor.. Rakamlar gerçeği söylüyor..II.Mehmet said:RTE,bu ülkden giderse veya siyasi işten ayrılırsa ülke batar sonumuz Yunanistan olur.
Ömer Bin Hattab said:Rahmetli Türkeş ne doğru konuşmuş...