Montrelle said:
Türküm:D said:
Ha,ha,ha Tayip&Padişah bana göre tayip denilen adam 5 para etmez ama nedense aklı 1 kg makarna,fon kömürü vb. yüzünden bulanmış halkımız yinede bu adamı savunuyo ya bişe demiyom ülke battığında tayip'e oy verenlere ben Vatan hayini diyeceğim...
Şu an için Tayyip'ten daha iyi politikacı var mı? Gerek CHP, gerek MHP çıktıkları her alanda başkalarına laf atacağına, ileride Türkiye için şunu yapacağız, şöyle olacak dese, seçimlerde daha başarılı olacak. Tek yaptıkları podyumlarda show yapmak. Ülkenin geleceği hakkında tartışan yok. Şimdi suç halkın mı yani?
Tabi Tayip'i tebrik etmek lazım kandırma yeteneği oldukça gelişmiş adam ımf miydi neydi onun borcunu kapattım diyor,halbuki olay ali'den borç alıp ahmet'in borcunu kapatmak sonra hava atıyor "borç kapat'tım" buna ne diyeceksiniz.Daha bitmedi adam hırsızı yakalıyan'ı hapse attırıyor adaleti bu mu? Dahasıda var benim ülkemde türk'ten çok arap dolu nereye baksan suriyeli bunuda tayip yaptı.Belki ayakkabı kutusundan çıkan paraların hesabını verdimi.Onları yakalayan polisleri rütbelerinden düşüklük yapıp sürekli yerlerini değiştirdi tekrardan adeleti bu mu?.Fetullah hocanın cemeatindekilere uyguladığı baskıya ne demeli.Bitmedi benim askerimi vuran dağdaki şer*f*iz'le masaya oturdu böyle bişe olabilir mi?Çözüm süreciymiş lan hergün geliyo pkk bilmem ne yolunu kesti pkk TÜRK bayrağını indirdi nerede çözüm süreci?
Bunları düşününde sonra tayip deni,len 5 para etmez adama oyverin.