Siyasi Tartışma

*Hangi koalisyonu onaylıyorsunuz?

• - AKP-CHP koalisyonu

Votes: 49 22.5%
  • - AKP-MHP koalisyonu

Votes: 66 30.3%
  • - AKP-HDP koalisyonu

Votes: 5 2.3%
  • - CHP-MHP + HDP dışarıdan destekli koalisyonu

Votes: 55 25.2%
  • - CHP-HDP + MHP dışarıdan destekli koalisyonu

Votes: 11 5.0%
  • - CHP-MHP-HDP koalisyonu

Votes: 14 6.4%
  • - Dışarıdan destekli AKP azınlık hükümeti

Votes: 18 8.3%

• Total voters
    218

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Muharrem İnce konuşmayı bilen bir insan. Gelmesini bende çok isterim.

Bende Muharrem İnce'yi destekliyorum.. MHP içinde Oktay Vural geçse başa daha iyi olur.. Bahçeli'ye bağlılar ama Oktay Vural'ın sesi daha çok çıkıyor.. Biraz cevap vermesini bilen, sesi çıkan adamlar muhalefetin başına geçerse daha iyi olur..

Bağırarak konuşmayı konuşmayı bilmek sanan insanlar, insanlarımız.

Ekmeleddin'in aday gösterilmesiyle CHP'den kopmaya başlayan, genel olarak ulusalcı kısmı geri kazandıracaktır İnce. Düz ulusalcı olmayan kesimden yavaş yavaş gelmeye başlayan oyları da kökünden bitirecektir. Gerçi KK'nin alacağı ortada zaten. CHP'nin değişiminden hoşnut olmayanların tepkisini göstermesi için bu kurultay, İnce'nin adaylığı.

İnce'nin seçilmesi durumunda AK Parti'nin  oy oranı düşer diye düşünüyorum. Yani %30'u bulabilir CHP. Ki Davutoğlu'nun ağırlığını koyacağını sanmıyorum seçimde. Ve yine bence AK Partinin sonu ANAP gibi olacak. Tam AKP'nin oyları düşerken RTE Cumhurbaşkanı oldu. Aynı Özal gibi.

O kadar kemalistin içinde adeta parlıyor adam.Bence kendi çapında çok başarılı bir siyasetçi.

Deniz Baykal destekçisi Muharrem beyi destekleyen ultra kemalistler için bölüm sonu canavarına dönüştü kendisi. :mrgreen:

Ayrıca RTE'yi hapis yatıp çıkan 14 senelik siyasetçi sananlar hata ediyorlar.RTE hayranlığı başka bir şeydir,ne hitabeti,ne yaptıkları bunun önüne geçemez.RTE bir dava adamıdır,değişimin adıdır.Onun destekçileri onu sevmezler,taparlar.Bu yüzden KK çok başarılı birisidir.

Artık bu ultra kemalist zihniyetin İP ile yarışma vakti gelmişti zaten umarım ayrılırlar chp içinden yavaş yavaş biterler.

Lt.Ghost said:
İnce'nin seçilmesi durumunda AK Parti'nin  oy oranı düşer diye düşünüyorum. Yani %30'u bulabilir CHP. Ki Davutoğlu'nun ağırlığını koyacağını sanmıyorum seçimde. Ve yine bence AK Partinin sonu ANAP gibi olacak. Tam AKP'nin oyları düşerken RTE Cumhurbaşkanı oldu. Aynı Özal gibi.
ANAP gibi olmaz. Erdoğan'dan sonra en çok sevilen isim Ahmet Davutoğlu idi Ak partide. Düşmesi derken nereden düşmesi? Mesela ben yerel seçim kadar oy alabileceğini düşünüyorum. Ama cumhurbaşkanlığı seçiminden az alırlar tabi. En az %43-44 alabileceğini düşünüyorum yani genel seçimlerde akp'nin.

KK seçilir açık arayla bu arada. Melih Gökçek'i çok az taktir ederdim ama dün bir şeyler açıkladı onlar doğruysa KK "ispat edemezsen şerefsizsin laflarını yemek zorunda kalabilir."

Deliricem yeminle. Bu CHP mal ya resmen mal :cry: :cry: :cry: bıkmadınız mı yenilmekten. Gelmiş geçmiş en kötü parti başkanı adam ya. Vermiyorum lan size oy.

colombos said:
Deliricem yeminle. Bu CHP mal ya resmen mal :cry: :cry: :cry: bıkmadınız mı yenilmekten. Gelmiş geçmiş en kötü parti başkanı adam ya. Vermiyorum lan size oy.
Hak etmiyorlar abi bunlar oy filan. CHP'yi bitirdiler resmen ya yazıklar olsun.

colombos said:
Tüm il başkanlarını atadı adam.. Kazanacağı belliydi.. Menfaatçi insanlar var şuan ne kadar KK'ya oy veren varsa (hepsine genelleme yapabilirim) hepsi menfaatçidir.. Hiç biri ülkeyi düşünmeyen tipler.. Yine akp alıcak seçimi ve gg.. Her yasayı çatır çutur getirecekler.. Yok ettiler partiyi..

Ek: Halkın sesine kulak vermediler.. rteden farkı yoktur kknın..

Birde beddua ekliyim: İnşallah barajı geçemez chp.. İnşallah akp kazanır ülkeyi bi mahveder yoksa akıl yok bunlarda.. adam akıllı muhalefet değil bunlar..

CHP hiç olmadı ki zaten yok edilsin. :mrgreen:

Edit:Ayrıca adamlar şimdiden başladılar chp iyice sağa kayacak diye ağlaşmaya.Ulan sen iktidar yapıcam partiyi diyordun adaylığını koyarken.Peki adama sormazlar mı "Sen sağ seçmenin oyunu alamadan,mustafa kemalin askeri olmayan adamın oyunu almadan,kürtlerin oyunu almadan,milliyetçiliği geçmiş tam gaz ırkçılığa giden mhplinin oyunu almadan nasıl iktidara gelmeyi hedefliyorsun bu saatten sonra ?" diye.Sen tüm ülkeye seslenmeden sadece tabanını mutlu edecek ultra kemalist söylemlerle başa gelsen ne olur,gelmesen ne olur ? Başa geldiklerinde ne olduğunu biliyoruz oraya hiç girmeyelim,tarihin karanlık sayfalarında kaldı onlar.

aykut07 said:
CHP hiç olmadı ki zaten yok edilsin. :mrgreen:

Edit:Ayrıca adamlar şimdiden başladılar chp iyice sağa kayacak diye ağlaşmaya.Ulan sen iktidar yapıcam partiyi diyordun adaylığını koyarken.Peki adama sormazlar mı "Sen sağ seçmenin oyunu alamadan,mustafa kemalin askeri olmayan adamın oyunu almadan,kürtlerin oyunu almadan,milliyetçiliği geçmiş tam gaz ırkçılığa giden mhplinin oyunu almadan nasıl iktidara gelmeyi hedefliyorsun bu saatten sonra ?" diye.Sen tüm ülkeye seslenmeden sadece tabanını mutlu edecek ultra kemalist söylemlerle başa gelsen ne olur,gelmesen ne olur ? Başa geldiklerinde ne olduğunu biliyoruz oraya hiç girmeyelim,tarihin karanlık sayfalarında kaldı onlar.
Sağdan oy almak için sağ aday çıkması çok saçma.. Ekmeleddin zaten bir ayrı saçmalık.. Onu nasıl aday seçtiler bilmiyorum..

Ecevit nasıl sağın oyunu aldı?

Yanliz adamların ciddi ciddi 2023 hayalleri gerçek oluyor. 2030 bile olur bence
Oalalala. 30 yil iktirdada mi kalir bi adam yahu fazla oldu galiba :grin:

Wesley Sneijder said:
Yanliz adamların ciddi ciddi 2023 hayalleri gerçek oluyor. 2030 bile olur bence
Oalalala. 30 yil iktirdada mi kalir bi adam yahu fazla oldu galiba :grin:

Erdoğan gitti ama kalırsa parti kalacak başta.

Unutmamak için;

Rongvaldyr said:
fft16_mf3026443.Jpeg

104582_0.jpg

104577_0.jpg

Padişahımızın yeni uçağı. Bu adamı bu uçak yüzünden eleştirdiğimizde bırak uçağa binmeyi, hayatında yakından hiç uçak görmeyen halk savunacak bu adamı.
10356704_10150482201439959_3743001013727522617_n.jpg

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom