Siyasi İdeoloji ve Gündem Tartışma

Cumhurbaşkanı Adayım

  • Recep Tayyip Erdoğan

    Votes: 0 0.0%
  • Muharrem İnce

    Votes: 1 7.1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

    Votes: 9 64.3%
  • Sinan Oğan

    Votes: 4 28.6%

  • Total voters
    14
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Gayet güzel bir sonuç oldu, insanların aklıyla bu kadar dalga geçilmez.
Hem karşı tarafa pkklılar ile iş bilriliği yapıyorlar diyeceksin, hem apodan destek isteyeceksin.
Hayırlısı olsun.
 
Elrohir Oronrá said:
AK Parti de artık son zamanlarını yaşıyor çünkü. Adam kalıp kalmaması bir şey ifade etmiyor.
Yanlış veyahut söylenmesi için erken bir tespit. Bu seçimde önemli bir yer kaybettikleri tabii ki aşikar ama eğer ileriki 4 sene içerisinde parti revize edilirse büyük bir ihtimalle oylarında bir canlanma olacaktır diye düşünüyorum.
 
zéro de conduite said:
Yanlış veyahut söylenmesi için erken bir tespit. Bu seçimde önemli bir yer kaybettikleri tabii ki aşikar ama eğer ileriki 4 sene içerisinde parti revize edilirse büyük bir ihtimalle oylarında bir canlanma olacaktır diye düşünüyorum.

Çok zor. AKP, uzun zamandan beri yeni bir siyaset üretemiyor. Seçimi yenimeleri, sona doğru olan süreçlerini de hızlandırdı. Kolay değil ama bundan sonra önemli olan AKP'nin adımları değil muhalefetin tepkileri ülkenin kaderini belirleyecek.
 
Hakan Balamir said:
Pentagram said:
Babacan reis kur artık partiyi bee.
Partinin ismi bannerlord olsun çünkü kuracakları yok. Sloganları da Work in progress olabilir.
bu espiri tutar.

Hobeto13 said:
Thatcherist said:
Bir arkadaşımın bugün dediği gibi Türkiye bizim gençliğimiz süresince değil Batı Avrupa, bir Baltık ülkesi seviyesine bile ulaşamayacak. Her şey çok güzel olacak sadece bir slogandan ibaret. Yine düşük yaşam standartlarımızla sürünmeye devam edeceğiz. O yüzden Eİ'nin oğlu olmadığınız sürece seçim sevincini fazla abartmaya gerek yok.
Şahsen ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evet İstanbul seçimini İmamoğlu kazandı ama onu seçen insanlar pek farklı bir kafayla seçmediler. İnsanlardaki zihniyet değişmediği sürece hükümeti değiştirseniz bile insanlar üsttekine koşulsuz biat edecekler. Kendi sorumlulukların farkında olmayanlar hiçbir zaman toplumda birey olarak var olamazlar, zorla demokrasiye sokmaya çalışsan bile birilerinin oyuncağı olmaktan öteye gidemezler. Durumun vehametini görmek için biraz daha geniş perspektiften bakmak gerekiyor.
haklısınız.
 
https://odatv.com/erdoganin-diplomasi-hakkinda-karar-24061917.html

Bayağı tutuşmuş gibi geldi bana YSK'nın kararı. Geçmişteki karar kesindir demek nedir öyle bir dünya mı var? Bence net bir şekilde itiraf bu, sorgularsak incelersek Tayyip yanar hepimiz de yanarız diye düşünüyorlar.
 
Merkez sağ yeni parti kurmasın. Mafyası, paraleli, şoveni orada yuvalanır yine. Bir sürü suç işlemiş AKP'li aklanır. Bakın yeni parti iddiaları AKP'nin vatandaşa çektirdiği haksızlıklar artığında değil, parti kaybetmeye ortaya çıktı. Bu bile niyetlerini ortaya koymaya yeter.
 
Valla Babacan kursun veririm ben oy. Muhalefet de iktidar da yeni söylemler üretemiyor artık.

Calradianın Bilgesi said:
Vatan Particiler mi daha mal TKPliler mi acaba
Dünyanın en zor sorusu bu. Yine de düşünürsek TKPliler kendi aralarında 5-6 kişi takılırken VP kafası ülkeyi yönetiyor.
 
game-thrones-season-5-t%C3%BCrk-white-walkers-.png
D9489gtWsAAZW59.jpg:large
 
Vaaaxxx Vax Zümrüt Apartmanının yazarına 10 yıl kadar hapis isteniyormuş. Ülkede sanat ne demek bilen yok, bir edebiyatçı olarak çok pis triggerlandım. Adamlar Sophoclesi Senecayı filan bulsalar ne yapacaklarmış lan? Oedipusu ve Thyestesi okutmak lazım bunlara 5 rekat.  :lol:
 
Ya o değil de Zümrüt Apt diye bir bina vardı yıkılmıştı 10 sene olmuştur herhalde. Herkes kitap algılıyor benim aklıma çöküntü boşluk geliyor.
 
İstanbul'da su tüketimi devasa artış göstermiş. Su gibi kıt bir kaynağa ki gelecekte kendisi için sorunlar çıkacağı bu kadar barizken devasa indirimler yapan 87 IQlu siyaset aklının yaptığına bak. Vaaaax vaaax Babacan kur şu partini artık be.
 
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/yeni-parti-kuruyoruz-bizi-fonlayin-h132695.html
http://haber.sol.org.tr/turkiye/arinc-ali-babacan-lider-degil-davutoglu-guclu-bir-figur-265427

Eeeh kuracaksanız kurun artık yeter birbirinizi yediğinizi bir görelim artık.
 
Back
Top Bottom