Siyasi İdeoloji ve Gündem Tartışma

Cumhurbaşkanı Adayım

  • Recep Tayyip Erdoğan

    Votes: 0 0.0%
  • Muharrem İnce

    Votes: 1 7.1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

    Votes: 9 64.3%
  • Sinan Oğan

    Votes: 4 28.6%

  • Total voters
    14
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

Hacan pu nasul bi iletudur da?
Chp'nin eski yaptiklarini simdikiyle baglamak ✔
Halk -ekseriyetle- cahil oldugu icin secilen bir partiyi savunmak ✔
Demokratik denilen ulkede fikir beyan eden birine  bu kadar triggerlanmak ✔
 
İşte sen bağlamıyorsun halk bağlar. Halk haticeye bakmaz neticeye bakar. Halk adının dokuza çıktığına bakar sekize indiğine bakmaz. Bu sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok yerinde böyle ve arkadaş da hâlâ aynı kafada. Yani şu yukarıdaki şahsın fikri ülkenin başına gelse aynı şeyleri yapacağı malum. Onun attığı ileti IQ düşürmüyor tabi çok zekice bir ileti. Halifeyi kovaladık la Mustafa Kemal'in askeriyiz bah bah bah.
 
Calradianın Bilgesi said:
bu millete koyun dediniz koyun dediniz onlar da baslarina 30 sene iktidarda kalacak bir lider sectiler. iste boyle agzinizin payini alirsiniz solcular
Bu millete tercih etme hakkını İsmet Paşa vermiştir. Kimsenin ağzının payının aldığı yok. Halk kimi isterse onu seçiyor ve hakettiği gibi yönetiliyor. İktidarlar geçiçi laik, Atatürk milliyetçiliğine bağlı sosyal devlet anayasanın ilk 4 maddesiyle bakidir.
 
Awake said:
Kara Bey said:
Nattens Madrigal said:
Pentagram said:
Vah Türko seküleri vah Ezanı protesto edebilme hakkını bile savunacak bir partin yok. Yarın Cexap da insanların en temel hakkı olan protesto hakkını eleştirir lol.
bakıyorum gene mağduruz
https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903101038117604-taksim-toplanan-bir-grup-ezana-uzanan-eller-kirilsin-slogani-atti/
Mağdursun tabi. Sen ezanı ıslıklarsan Taksim'i de basarlar, Beyoğlu'nu da. İyi olmuş.

Şimdi özgürlük var diyenler gelmeden,
Ezan okunurken anırmaya başlarsan eşek gibi kahir ekseriyeti Müslüman olan ülkede böyle bir tepki alman normal olur.
Kahir ekseriyeti Müslüman olsa ne farkeder. Halifeyi kovalayan, söküp tarihe gömen bir Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Devletimizin dini yok, dinsiz bir devletiz. O yüzden herkes aynı batıl inançlara tabi olmak zorunda değil.

ne mucize ne efsun
ne örümcek ne yosun
çankaya yeter bize
kabe arab'ın olsun...

Kemalettin Kamu

Puhahaha foruma dolaşan tiplere bak
Hemre dupe hesabı
 
Tartışma ortamını seviyor ve kültürünü benimsemişseniz sizin için sorun olmamalı.

Mesajlarımda irtacai düşüncenin hiçbir zaman egemen olamayacağı, Cumhuriyet'in kurumlarınca korunduğunu belirtmek istedim. Tartışırken bazı gerçekleri göz önünde bulundurmak gerekiyor zira şeriat, islam devleti diye ağzı sulanan bir kesim var.
 
Kara Bey said:
Halifeyi kovaladık la Mustafa Kemal'in askeriyiz bah bah bah.
Mustafa Kemal derken destur çek. Kültürel yıkıntı seni. Yok Atatürk ile İsmet Paşa'nın zihniyetinden Türk milleti bıkmışta bilmem neymiş ya hadi oradan akşam akşam milleti provoke etmek için mi programlandın? Git diriliş orgazmını evinde ananın babanın yanında yaşa hangi tarikatın tohumusunuz anlamadım ki.
 
@Awake
Radikal İslamcı kişilerle, Kemalizm’e tapan kişilerle nasıl tartışabileceğimi bilmiyorum. İlk defa teknolojiyle tanışan uygarlıktan uzak kalmış bir kabileye insanlık tarihini anlatmaya başlıyor. Nereden başlamak lazım ?

@-
Türkçe forum kitlesi ABD’de yaşayan insanlardan oluşsa önemli bir kısmı white trash, white supremacist falan olurdu herhalde. Özgürlükçü, sol görüşlü olduğunu iddia eden faşist kaynıyor. Delikanlı olun itiraf edin rahatlarsınız.
 
@Hakan Balamir
Anaaa beyin aynı çalışıyor zeka yaşın 8 filan. Ben adamın iletisine ironi yaptım atar yapmana gerek yok. Atatürk öldükten sonra kimlerin eline kaldığı belli zaten ülkenin.
Not: İnönü'yü sevmiyorum sevmek zorunda da değilim.
 
Kara Bey said:
@Hakan Balamir
Anaaa beyin aynı çalışıyor zeka yaşın 8 filan. Ben adamın iletisine ironi yaptım atar yapmana gerek yok. Atatürk öldükten sonra kimlerin eline kaldığı belli zaten ülkenin.
Not: İnönü'yü sevmiyorum sevmek zorunda da değilim.
Atatürk'e dil uzatamayanlar soluğu İnönü'de alıyorlar. Bunu biliyoruz. Sana ülkenim kimin eline kaldığını söyleyeyim.

Kurtuluş savaşı kahramanı, ilk genelkurmay başkanı, ilk başbakan İsmet Paşa'nın eline kalmıştır. Ülkeyi 2. Dünya Savaşı'nın kanından kurtarmış ve başarıyla çok partili hayata geçmesini sağlamıştır.

Atatürk'ü babam İnönü'yü amcam gibi severim ve gurur duyarım.

İsmet Paşa'nın bu sözüyle motive oluyorum;

“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
 
Ahaha. Şu konudaki eski iletilerimi araştırsan istediğim herkes hakkında konuştuğumu görebilirdin. Atatürk'ün topyekün batılılaşma fikrine karşı bir insanım ben. Defalarca dile getirdim. Ama Beyin yaşı 8 olanlar atarlanmaya başladı "destur çek" falan sanki kendi sözlerimmiş gibi. Benim eleştirmediğim insan yok şu konuda kimden çekineyim?
 
Kara Bey seninle farklı görüşlerimiz var ama milli değerlerin arkasına sığınıp karşısındakini sıkıştırmaya çalışan bu tiplerle tartışmaya girip prim vermemeni tavsiye ederim. Bazı kekolar dini tartışma konusunda çatır çatır suç teşkil eden iletiler atıyor ve ifade özgürlüğü sebebiyle görmezden gelip utandırıcı yorum yapmıyorum. Adam burada ne Atatürk’e ne İsmet İnönü’ye laf atmış, en ufak olayda “ATATÜRK HALİFEYİ İNDİRDİ SALTANAT GİTTİ ULAN KÖPEEEK” çekip Atatürk’ün gölgesinde saklanan sığıntılara vakit harcamaya değmez.

Fetullahçısı sıkışınca Atatürk der, darbecisi Atatürk der, komünisti Atatürk der, faşisti Atatürk der, aydını Atatürk der, cahili Atatürk der. Atatürk hiçbir grubun, şahısın, ideolojinin arkasına saklanabileceği bir lider ve ideoloji değildir. Ortak değerimizdir, hakaret içermediği ve karalama amacı güdülmediği sürece siyasi yönünü eleştirmek isteyen de eleştirebilir. Bu dönemde Atatürk’ü eleştirmek bir bok katar mı bize, katmaz orası ayrı konu.
 
Kara Bey said:
@Hakan Balamir
Atatürk öldükten sonra kimlerin eline kaldığı belli zaten ülkenin.
Not: İnönü'yü sevmiyorum sevmek zorunda da değilim.
Bu, yazdıklarımı kanıtlar nitelikte oldu teşekkür ederim. İsmet İnönü hakkında ne düşünüyorsan benzerlerini Atatürk için düşündüğüne öylesine eminim ki daha emin olamazdım.

Edit: topyekun batılılaşma ne yahu? "İrtica ile topyekun mücadele %30 indirim" Ay Allah'ım güler misin ağlar mısın? :lol: :lol:
 
Harlek said:
Kara Bey seninle farklı görüşlerimiz var ama milli değerlerin arkasına sığınıp karşısındakini sıkıştırmaya çalışan bu tiplerle tartışmaya girip prim vermemeni tavsiye ederim. Bazı kekolar dini tartışma konusunda çatır çatır suç teşkil eden iletiler atıyor ve ifade özgürlüğü sebebiyle görmezden gelip yorum yapmıyorum. Adam burada ne Atatürk’e ne İsmet İnönü’ye laf atmış, en ufak olayda “ATATÜRK HALİFEYİ İNDİRDİ SALTANAT GİTTİ ULAN KÖPEEEK” çekip Atatürk’ün gölgesinde saklanan sığıntılara vakit harcamaya değmez.
Çirkinleşiyorsunuz ve tartışmayı bilmiyorsunuz. Gerçekler bunlar. Cumhuriyetle barışın.
 
Back
Top Bottom